Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít is de relatiestatus van Love Island's Amandine en Jules

Zijn ze toch hun eigen kant opgegaan of is het eindelijk official?

Hoewel het Love Island-avontuur voor winnaars Jotti en Cas niet goed eindigde, hebben een aantal koppels het avontuur wél overleefd. Zo zijn Lennert en nog steeds samen en zijn Lio en Marvin nog altijd gelukkig met elkaar. Maar, hoe zit het eigenlijk tussen Amandine en Jules?

Love Island

Amandine en Jules hadden in de Love Island-villa een bumpy ride. Zo hadden ze wel gevoelens voor elkaar, maar viel Jules als een blok voor Lisa in Casa Amor. Na de herkoppeling besloot Amandine daarom ook de eer aan zichzelf te houden en de villa te verlaten. Toch kreeg Jules niet heel lang na het vertrek van de knappe blondine spijt van zijn keuzes.

En hoewel Amandine geen tweede keus wilde zijn, gaf ze Jules buiten de villa toch een kans. "Aangezien hij er zo slecht van is en hij zelf zegt dat hij een verkeerde keuze heeft gemaakt en Lisa ook van hem afhield in de villa, staat de deur toch een heel klein beetje open. Maar hij moet wel echt z’n best doen", bekende ze. Maarre, hoe zit het dan nu tussen de twee?

Gesprek

In Love Island Valentine's Reunion lijkt het erg goed te gaan tussen de twee. Ze komen zelfs samen aan bij de reünie. Toch is het nog steeds niet helemaal duidelijk wat de relatiestatus van de twee nou eigenlijk is. Maar om alles op te helderen praten de twee in gesprek met Holly en Viktor openhartig over hun relatie.

"Ik had eigenlijk niet verwacht dat hij mij zou missen", biecht Amandine op nadat het viertal sprak over hun Love Island-avontuur. De blondine besloot tijdens haar verblijf in de villa zelf op te stappen, maar of ze daar ook spijt van had? "Het voelde altijd wel goed, omdat ik wist dat het voor mij de beste keuze was. En als er nog wat gebeurt tussen ons, of juist niet, dan gebeurt dat daarbuiten."

Relatiestatus

Ook hier kaart Amandine weer aan dat Jules zijn best moest doen om haar terug te winnen. En als Holly vraagt of hij ook daadwerkelijk zijn best heeft gedaan, antwoordt hij daar openhartig op. "Ik vind van wel, maar zij vindt nog altijd dat ik meer kan doen. Dus dat zijn soms onenigheidjes, maar ik probeer er wel aan te werken."

Toch kan Viktor het niet laten om te vragen wat de relatiestatus van de twee nou eigenlijk is. "Voor vrienden en familie is het al een tijdje bekend. Een paar maanden", reageert Jules. "We hebben nooit echt de behoefte gehad om het openbaar te maken. Ook omdat dat een bepaalde druk geeft." De twee draaien er in het gesprek nog steeds een beetje omheen maar onthullen later dat ze al een paar maanden een relatie hebben. Finally!

Bron & Beeld: Love Island