Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvia Geersen over rozenceremonie: 'Soms gehuild omdat ik iemand weg moest sturen'

'Ik had het met iedereen meteen gezellig.'

Het nieuwe seizoen van De Bachelorette is ein-de-lijk begonnen en we kunnen niet wachten tot we weten wie de prachtige Sylvia Geersen haar allerlaatste rode roos geeft. Helaas moeten we daar nog wel een tijdje op wachten, maar dat mag de pret zeker niet drukken! In gesprek met Cosmopolitan praat de kersverse bachelorette openhartig over haar deelname aan het programma.

Deelname

Allereerst geeft Sylvia toe dat het erg hectisch is om De Bachelorette te zijn. Zo laat ze weten dat ze voor dit programma een normaal leven leidde, met hier en daar wat modellenwerk. Daarnaast vertelt de knappe brunette dat ze een paar jaar geleden een heftig ongeluk heeft gehad. "Ik heb de dood in de ogen gekeken en had alle banden in mijn arm doorgesneden. Daardoor heb ik een groot litteken en weinig kracht in mijn hand."

Sylvia vertelde al eens eerder over haar ongeluk tijdens haar deelname aan Special Forces VIPS. "Dat heb ik echt op karakter gedaan. Toen dacht ik: ik ben nu opgeleid tot militair, dan kan ik het ook in de liefde wel overleven." Ze hoefde daarom ook geen twee keer na te denken toen ze werd gevraagd voor De Bachelorette. "Ik geloof altijd in de liefde, echt altijd, en ik denk ook dat je dat in een tv-programma kan vinden. Mensen die dat nooit hebben meegemaakt geloven dat niet, maar op een gegeven moment zie je de camera's niet meer. Maar als de klik er is, dan is-ie er."

Mannen

Als Cosmopolitan haar vraagt naar de mannen die meedoen aan De Bachelorette, praat ze vol lof over ze. "Ik heb zoveel respect voor de mannen die meededen. Ga er maar staan, heel Nederland kan je bekijken, je kan makkelijk afgaan. En iedereen deed zo zijn best." En hoewel de meesten meteen zouden zien of ze aangetrokken zijn tot iemand of juist niet, was dat voor Sylvia niet het geval. "Ik had het met iedereen meteen gezellig", geeft ze toe. "Ik wilde warm tegen de mannen zijn, niet lacherig, gemeen of lullig."

De beauty onthult ook dat ze van tevoren wijze raad heeft meegekregen van haar eigen moeder. "Mijn moeder zei thuis al: 'Syl, die mannen hebben allemaal een moeder die thuiszit, die vinden dat allemaal spannend, hou er rekening mee dat het allemaal mensen zijn.'"

Rozenceremonie

Onzeker was de Rotterdamse niet per se. "Het kon natuurlijk dat ik hun type niet was, dat ze dachten: 'Wat een rare meid.' Maar ze bleken me allemaal leuk te vinden." Maar ook dat was lastig voor Sylvia. "Ik heb soms gehuild omdat ik iemand naar huis moest sturen. Mensen verwachten dat deze show fake is, maar het is echt heel puur." En dat is precies wat de brunette wilde: alles vanuit een oprecht, puur hart. "Het was een rollercoaster van emoties", laat ze weten. Maar of ze de ware heeft gevonden? Daar moeten we nog even op wachten. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: NL Beeld