Sylvia Geersen over Special Forces Vips-deelname: ‘Ik ben supertrots dat ik heb meegedaan’

'Je krijgt zoveel bewondering voor de staf.'

Onlangs is het tweede seizoen van Special Forces Vips bij Videoland van start. Sylvia Geersen was één van de elf deelnemers die dit seizoen meedeed aan het loodzware programma. Met Grazia blikt Sylvia terug op haar bijzondere deelname. 

Meedoen

Hoewel Sylvia nog niet kan zeggen waar ze het meest trots op is omtrent haar deelname, kan ze wel zeggen dat ze overall enorm trost is dat ze überhaupt meedeed aan het programma. “Het is echt niet zomaar iets om hieraan mee te doen. Dat ik überhaupt heb meegedaan aan het programma is iets waar ik supertrots op ben”, vertelt Sylvia enthousiast als we met haar bellen. “Het is zo zwaar om hieraan mee te doen. Maar elke keer als iets je is gelukt, bijvoorbeeld tien kilometer met die loodzware rugzak op lopen, voelt dat als een overwinning. Dat is het mooiste gevoel dat er is en daar kan niks aan tippen.”

Het model vertelt dat ze dan ook veel heeft geleerd van haar deelname. “Ik zit nog steeds in het regime van Special Forces. Sinds ik mee heb gedaan doe ik niks anders dan trainen en gezond eten. Mijn biologische klok gaat nog steeds om vijf uur ’s ochtends af.”

Respect voor de staf

Hoewel de staf soms behoorlijk streng was voor de deelnemers, heeft Sylvia vooral heel veel respect voor hen. “Je krijgt zoveel bewondering voor hen. Wij hebben Special Forces x aantal dagen gedaan, maar zij hebben dit soms wel twintig jaar gedaan. Echt petje af voor hen hoor!”

“Overigens vind ik dat heel veel jongeren minstens drie dagen een opleiding Special Forces moet volgen. Dat raad ik ze echt aan! Want geloof me: dan zijn ze niet meer zo vervelend hoor. Dan zingen de wel een toontje lager, haha.” 

Special Forces Vips is vanaf nu wekelijks te zien bij Videoland. 

Beeld: RTL 

Laatste nieuws