Love Island Cas: ‘Ik heb enorm wat goed te maken’

'Ik ben gewoon niet netjes geweest naar Jotti toe.'

Vorige week bevestigde Love Islands Jotti na verschillende geruchten dat haar relatie met Cas voorbij is. Er is in de tussentijd veel gebeurd en nu heeft Cas opnieuw van zich laten horen. Al is dit voorlopig wel het laatste wat hij erover kwijt wil.

Geruchten

Het begon allemaal met geruchten op juicechannels dat het niet helemaal meer zou boteren tussen Cas en Jotti, omdat Cas niet trouw geweest zou zijn. Vorige week bevestigde Jotti deze geruchten in een droevig bericht op haar Instagram Stories. “Dankjewel voor de lieve en bezorgde berichtjes”, begon ze. “Net als jullie ben ik zelf in shock en voel me erg gekwetst. Helaas kloppen de roddels en heb ik de keuze moeten maken om de relatie tussen mij en Cas te beëindigen. Hopelijk gunnen jullie mij wat rust en begrijpen jullie dat dit niet makkelijk is.”

Uit elkaar, of toch niet?

Niet veel later reageerde Cas ook. “Er wordt momenteel gespeculeerd. Ik wil daarom even op de rem trappen”, zei hij. “Het gaat al een tijdje niet goed tussen Jotti en mij, maar vreemdgaan is niet aan de orde”, benadrukte de Love Island-ster. Ook gaf hij aan dat hij later die week bij Fawry not Sawry en René Watzema zou aanschuiven om daar het hele verhaal te vertellen, maar dat ging uiteindelijk niet door omdat hij zich er niet goed bij voelde.

Toch deed hij in gesprek met René een boekje open over de situatie. “Ik heb fouten gemaakt, daar heb ik heel veel spijt van”, legde hij uit. Toen René vroeg waar hij dan spijt van had, antwoordde hij dat hij contact had gezocht met andere meiden, terwijl hij met Jotti was. “Maar dat was uit onzekerheid, ik wist ook niet waarom ik dat deed. Er zijn ook vanuit de andere kant dingen gebeurd, maar daar ga ik niks over vertellen. Maar, Jotti en ik zijn nog niet uit elkaar”, legde Cas uit. Wait, what?

cas
Bron: Instagram @fawrynotsawry

Niet netjes

In de DM van Fawry wil Cas nu toch nog even iets kwijt over de situatie. “Wilde er nog even over kwijt dat ik gewoon niet netjes ben geweest naar Jotti toe”, vertelt hij. “Heb niet laten zien hoe gek ik daadwerkelijk op haar ben en daarin zijn die berichten gewoon de laatste druppel geweest”, legt Cas uit. “Voor nu staat de relatie op stil en heb ik enorm wat goed te maken. Dat wil ik in alle rust kunnen doen en dus ga ik me er ook niet meer over uitspreken.”

Bron: Instagram @fawrynotsawry, Grazia archief | Beeld: Love Island

Laatste nieuws