Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Echte Meisjes in de Sneeuw? Valerio Zeno over mogelijk vervolg

De presentator heeft genoeg ideeën!

We genieten momenteel volop van Echte Meisjes in de Jungle, en stiekem hopen we heel hard dat er een vervolg komt op dit seizoen. In gesprek met Grazia vertelt presentator Valerio Zeno of hij dat ook ziet zitten én hoe dat er dan uit zou kunnen zien.

Echte Meisjes

In Echte Meisjes in de Jungle gaan Gaby, Louisa, Diva, Janice, Michella, Lena, Jill, Kelly, Esmee, Fabiola, Annebel en Chananh het avontuur van hun leven aan in de jungle van Laos. Onder leiding van presentator Valerio moeten zijn allerlei opdrachten doen om zoveel mogelijk geld te verzamelen én om een plekje in het luxe kamp te verdienen. Inmiddels zijn de eerste vijf afleveringen te zien op Videoland, en al vanaf het eerste moment is het volop chaos in Laos. Zo vlogen Louisa en Esmee elkaar al in de twee de aflevering in de haren en waren het in de laatste aflevering Diva en Michella die voor een hoop irritatie zorgden. Desondanks is het programma ontzettend populair, en we moeten toegeven dat wij ook elke week uitkijken naar de volgende aflevering.

Naar de sneeuw

Wij zijn in elk geval vóór een nieuw seizoen. Maar hoe denkt Valerio daarover? "Ik zou het zeker nog een keer willen presenteren, want het was echt geweldig leuk", vertelt hij aan Grazia. Ook heeft de presentator genoeg ideeën voor een eventueel vervolg. "Ik zat daarna echt al te denken: we moeten met de meisjes naar de sneeuw. We moeten een heel chic diner doen, met allerlei etiquette wat ze moeilijk zullen vinden misschien en wat helemaal uit de hand kan lopen. Misschien ook wel naar Hollywood. Misschien is dat wel heel verrassend om daar te keer te gaan", zegt hij. "Dus ik denk dat er overal wel heel veel leuke opdrachten voor deze meiden te verzinnen zijn." Videoland, lezen jullie mee?

Drama veroorzaakt

De Echte Meisjes zijn trouwens niet de enige die drama veroorzaken in de jungle. Ook Valerio maakt zich hier schuldig aan, zo gaf hij eerder toe. Want waardoor heeft de ruzie tussen Louisa en Esmee nu zo uit de hand kunnen lopen? “Ik denk wel dat het wel dat het allemaal door een yell is gekomen”, denkt Valerio. Al in de eerste aflevering horen we het rode team namelijk “Yell yell yell, team blauw gaat naar de hel”, schreeuwen tegen hun concurrenten. “En dat is eigenlijk mijn schuld”, gaf de presentator toe bij RTL Boulevard. “Want ik vroeg aan die meiden: hebben jullie eigenlijk al een yell? Die hadden ze niet en een dag later wel. Dus ik voel me met terugwerkende kracht toch wel een beetje als de aanstichter van dit hele probleem”, aldus Valerio. “Maar gelukkig kan ik zeggen: het is allemaal goed gekomen.”

Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs