Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

AYTO’s Ivo showt nieuwe vriendin op Instagram

Perfect match?

Zijn deelname aan Are You The One? leverde Ivo geen liefde op. Hij eindigde zijn avontuur met Floor, die volgens de wetenschap aan Ivo gekoppeld was, maar, tussen Floor en Ivo is geen romance ontstaan. Inmiddels heeft de realityster meer geluk in de liefde en showt hij op Instagram zijn nieuwe vriendin.

Geen match

Ivo en Floor waren een match volgens het programma, maar in real life was er absoluut geen sprake van liefde. Eenmaal in Nederland werden de twee niet meer samen gespot en besloot Ivo zijn oude leventje weer op te pakken.

Daarna had Ivo een korte romance met niemand minder dan Tessa, bekend van Ex on the Beach. Tessa was geen onbekende voor Ivo. De twee hadden eerder namelijk ook al een relatie. Maar helaas zetten zij wederom snel een punt achter hun relatie en zijn de twee niet lang samen geweest.

Perfecte match

Nu lijkt cupido dan eindelijk raak te hebben geschoten voor de reality-ster. Op Instagram deelt hij namelijk trots een foto van zijn nieuwe vriendin Stefanie. Awh!

Are You the One?

De romance tussen Shanice en Ivo in het reality-programma Are You the One? zorgde voor drama alom. De twee bleken uiteindelijk volgens de wetenschap geen match te zijn en ondanks dat de twee op persoonlijk vlak veel overeenkomsten hebben, zouden de twee ook in real life geen ideale match zijn, zo lieten Ivo en Shanice destijds in een gesprek met MTV weten.

Maar inmiddels heeft de Are You the One-ster dus de liefde gevonden! Wij wensen Ivo en Stefanie veel geluk!

Bron: Instagram @ivotnssn | Beeld: Are You the One