AYTO’s Ivo en Shanice blikken terug op Truth Booth-uitslag: ‘Dat deed wel even pijn’ 

‘Er zit weer helemaal een brok in mijn keel', deelt Ivo.

Lees ook

In de nieuwste aflevering van Are You The One bleek dat lovebirds Shanice en Ivo geen match zijn. Een bittere pil voor de twee. In After Talk blikken de twee terug op het moment. “Dat deed wel even pijn”, deelt Ivo.

Geen match

In After Talk van MTV schoven Shanice en Ivo aan om terug te blikken op aflevering vier. In deze aflevering gingen de twee de beruchte Truth Booth in om erachter te komen of ze een match waren. Helaas bleken de twee dat niet te zijn. Als Shanice en Ivo het fragment van de Truth Booth-uitslag terugzien, wordt het Shanice even te veel: “Wat heftig. Ik voel weer verdriet”, zegt ze terwijl ze een traantje wegpinkt. “Er zit weer helemaal een brok in mijn keel”, vult Ivo aan.

Hoewel Ivo er heilig van overtuigd is dat de matchmakers van het programma het bij het rechte eind hebben, denkt Shanice daar anders over. Zij denkt dat ze wel de perfecte match van Ivo is. “Wij komen veel overeen met elkaar. We hebben altijd dezelfde interesses gehad en ik vind dat we dezelfde persoonlijkheid hebben.”

Uit elkaar

Hoewel de twee nog niet mogen zeggen hoe hun relatiestatus nu is, mogen ze wel terugblikken op het verleden. Waarom was het in de eerste instantie eigenlijk uitgegaan tussen de twee? “Afstand”, zegt Ivo stellig.

“Volgens hem was dat het wel”, lacht Shanice. “Ivo was niet zo trouw aan mij”, vervolgt ze. “Ik was nog jong”, vult Ivo vervolgens aan. “Op dat moment was ik er nog niet aan toe.” Of Ivo daar nu al wel aan toe is? De tijd zal het leren…

Bron: After Talk | Beeld: MTV/Videoland (Mark Engelen) | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook