‘Bridgertons Regé-Jean Page heeft knapste gezicht ter wereld’

Althans, volgens de wiskunde dan.

De 34-jarige acteur Regé-Jean Page die we natuurlijk allemaal kennen van zijn rol als Simon Basset in Bridgerton, heeft het knapste gezicht van de wereld. Althans, die conclusie heeft een Britse cosmetische chirurg getrokken aan de hand van een wiskundige maatstaf voor perfectie.

Bridgerton

We hebben allemaal weg lopen zwijmelen bij Regé-Jean Page in het eerste seizoen van de serie Bridgerton. Helaas kwam het personage Simon Basset niet terug in het tweede seizoen en konden we de hunk dus niet nog een keer bewonderen. De acteur hint nu dat de Duke misschien wel terugkeert in het derde seizoen, maar dat de productie wellicht iemand anders gaat casten voor de rol.

Foto

Voor de mensen waarvan het geheugen even moet worden opgefrist: hier nog een foto van Regé-Jeans Instagram-account, zodat je zelf ook even kunt oordelen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Regé-Jean Page (@regejean)

Knapste gezicht

De Britse cosmetische chirurg, Julian De Silva, analyseerde de gezichten van beroemde mannen aan de hand van de gulden snede, een wiskundige maatstaf voor perfectie. En wie scoorde daarbij het hoogst? Juist ja, Regé-Jean Page. De acteur scoorde by far het hoogste, namelijk 93,53 procent en werd daarom uitgeroepen tot de man met het knapste gezicht van de wereld. Op de tweede plek stond niemand minder dan Chris Hemsworth en ook Harry Styles, Robert Pattinson en Brad Pitt scoorden goed!

Bron: RTL Boulevard, Instagram @regejean | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws