Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Helaas nog een tegenslag voor Donny Roelvink

Hij is de maandag niet goed begonnen.

Boekpresentatie Dries Roelvink

Het afgelopen jaar was ongelofelijk heftig voor Donny Roelvink. Afgelopen voorjaar was Donny betrokken bij een ernstig auto-ongeluk en in december werd er bij de Roelvink-telg teelbalkanker geconstateerd. En vandaag laat Donny op zijn Instagram-story weten door zijn rug te zijn gegaan.

Instagram

"We beginnen de maandag weer top👍🏻" schrijft Donny in zijn story. Op de foto zien we dat hij behandeld wordt door een fysiotherapeut. "Vanochtend door mijn rug gegaan tijdens het squaten met als gevolg een verschoven tussenwervelschijf." Aiii, wij hopen dat hij er snel weer bovenop is!

Ongeluk

In juni belandde Donny in het ziekenhuis na een ongeluk met de auto. Hij kwam tijdens het maken van een video onder de auto terecht. “Het is heel snel gegaan. Ik weet alleen nog dat ik een klap voelde en een paar minuten later werd ik wakker in een ambulance”, vertelde Donny toen. De Roelvink-telg had een paar gebroken ribben, een klaplong en flink wat schaafwonden. Inmiddels is hij er gelukkig weer bovenop.

Teelbalkanker

Maar halverwege december had Donny opnieuw heftig nieuws. Hij vertelde vanuit het ziekenhuisbed dat hij onder het mes moest vanwege teelbalkanker. “Na het horen van een positieve CT-scan uitslag (waar gelukkig geen verdere uitzaaiingen waren te zien) ben ik gelijk onder het mes gegaan”, schreef hij toen op Instagram. Het herstel verloopt gelukkig soepel, al heeft hij ook slecht nieuws gekregen.

Het wordt voor Donny namelijk lastiger om in de toekomst kinderen te krijgen. Een van zijn testikels is verwijderd, omdat daar een tumor van 4 bij 4 cm in zat. Hierdoor is de kans dat Donny kinderen kan krijgen minder geworden. “Er ging gelijk een alarm bij me af van hoe het zou zitten met vruchtbaarheid. Dat is een stuk moeilijker (kinderen krijgen, red.), maar wel mogelijk”, legde Donny uit bij een uitzending van de talkshow Renze op Zondag. 

Bron: Instagram @donnyroelvink, Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • AMSTERDAM, 15-11-2021 ,La Brochette Boekpresentatie DRIES - Dries Roelvink in La Brochette, Amsterdam. FOTO: Patrick van Emst Op de foto: Donny Roelvink