Heftig: Donny Roelvink heeft teelbalkanker

Hij deelt het droevige nieuws vanavond op Instagram.

Verdrietig nieuws voor de Roelvinkjes: bij Donny Roelvink is namelijk teelbalkanker geconstateerd. De Roelvink-telg deelt het heftige nieuws vanavond zelf op Instagram.

Ziekenhuis

Vanuit het ziekenhuisbed vertelt Donny vanavond in een post op Instagram wat er met hem aan de hand is. “15 december. Een dag die vol stond in het teken van “positiviteit”. De kerstboom optuigen, een leuke avond tegemoet met optredens van mijn vader en om de 5 minuten overspoeld worden met honderden mooie berichten over aflevering 7 van Special Forces”, schrijft hij. “En dan hoor je opeens dat je teelbalkanker hebt…”

Kanker

Nadat Donny te horen kreeg dat hij teelbalkanker heeft, moest hij meteen onder het mes. “Binnen 24 uur een plan van aanpak maken en nu lig ik hier. Na het horen van een positieve CT-scan uitslag (waar gelukkig geen verdere uitzaaiingen waren te zien) ben ik gelijk onder het mes gegaan”, vervolgt hij. Gelukkig is de operatie goed verlopen. “En het enige wat we nu nog moeten afwachten, is de test van de tumor of er eventueel na-behandelingen zullen komen. Maar ook hier sta ik met een positieve gedachten in.”

De Special Forces-kandiaat zegt dat hij later nog een update zal geven. Maar voor nu: “Bring it on Motherfucker”, zo luidt zijn bericht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donny Roelvink (@donnyroelvink)

Gelukkig kan hij op veel steun rekenen van zijn familie. Broer Dave plaatst namelijk ook een post op Instagram om Donny een hart onder de riem te steken. “Niet in woorden uit te drukken wat een bewondering ik voor jou heb, wat ben en blijf je sterk pik. Vol kracht, moed en positiviteit. Ook deze strijd ga jij winnen dat weet ik zeker ❤️ ik hou van je”, aldus Dave. Wij wensen Donny heel veel beterschap en sterkte.

Bron: Instagram Donny Roelvink | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws