Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vriend Esmee springt in de bres na EMIDJ-ruzie met Louisa

Ernes neemt het in zijn Instagram Stories op voor zijn lover Esmee.

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Gisteren verscheen alweer de derde aflevering van Echte Meisjes in de Jungle op Videoland en daarin werd duidelijk dat Louisa en Esmee beiden de jungle hebben moeten verlaten. Dit vanwege de heftige ruzie die plaatsvond in het rijstveld. Op social media wordt er over en weer het een en ander over de ruzie gezegd en springen ook vrienden en familie op den duur weer in de bres voor hun geliefden. De vriend van Esmee, Ernes, heeft namelijk uitgebreid gereageerd op het voorval.

Verwondingen

Wie de tweede aflevering van EMIDJ heeft gezien, weet dat Esmee en Louisa het behoorlijk met elkaar aan de stok kregen. Dit liep niet goed af voor Esmee, want zijn heeft er nare verwondingen aan over gehouden. Afgelopen weekend deelde Esmee haar kant van het verhaal op Instagram. "Helaas ben ik verkeerd op mijn elleboog terecht gekomen, waardoor deze uit de kom is geschoten”, liet ze weten op Instagram.

“Beter had ik deze kunnen breken, want nu hebben mijn spieren en pezen de klap opgevangen en nu zit er een scheur in de pees.” Ze legt uit dat een elleboog uit de kom zelden voor komt en moeilijk te herstellen is. Eenmaal terug in Nederland had Esmee daarom een lange weg te gaan. “Ik kan nu na een aantal maanden gelukkig weer dingen doen, maar tot een bepaalde hoogte. Door de lange periode leer je uiteindelijk ook hoe je moet leven en omgaan met een arm die beperkt is.” Tot op de dag van vandaag is Esmee nog aan het revalideren en moet ze elke week twee keer naar de fysio.

Vriend

Esmee's vriend, Ernes, steekt haar nu een hart onder de riem. "De eerste maanden waren voor jou niets meer en niets minder dan en verschrikkelijke hel. Je kon niks meer", begint Ernes zijn verhaal. "Niet werken, geen leuke dingen meer, niet je huis niet meer poetsen en niet eens zelf fatsoenlijk douchen. Je moest leren leven met één arm." Hij vervolgt dat het voor Esmee erg moeilijk was om nog een normaal leven te kunnen leiden en dat dit ook mentale gevolgen voor haar had.

"Je hebt je zo vaak schuldig gevoeld dat je niet de dingen voor me kon doen die je daarvoor deed, maar onthoud dat ik super trots op je bent hoe je de afgelopen maanden hebt volgehouden", vervolgt Ernes. "Je bent sterk geweest schatje en zo zie je maar weer hoe goed je op weg bent met je herstel."

Ernes zegt verder nog dat hij het vanuit Louisa jammer vindt dat dit heeft moeten gebeuren. Hij noemt het onder meer 'onvolwassen' van de diva. "Verder is de sensatie en drama hier omheen heel erg onnodig", sluit Ernes af. Esmee deelt de post van Ernes vervolgens weer in haar eigen verhaal.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • 06-01-2023, Hotel Jakarta, Amsterdam, the Netherlands. Echte Meisjes in de Jungle 2023. Fotograaf: BrunoPress/David Heukers