Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la! Zwangere Gaby Blaaser deelt pikant kiekje

Wat een prachtige foto!

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Gaby Blaaser maakte afgelopen december bekend in blijde verwachting te zijn van haar eerste kindje. Inmiddels is aan Gaby's growing baby belly al goed te zien dat ze zwanger is, en daar is ze maar wat trots op. Op Instagram plaatste de mommy to be gisteren een prachtige foto van haar buik.

Pikant kiekje

Nog geen maand geleden maakte Gaby Blaaser het nieuws bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje, samen met lover Robin. Hoewel de zwangerschap niet helemaal gepland was, zijn de parents to be ontzettend blij! En dat Gaby haar groeiende buik helemaal omarmt, blijkt wel uit een reeks foto's die Gaby gisteren op Instagram plaatste.

Op de eerste foto zien we de EMIDJ-ster in slechts en witte blouse poseren voor de spiegel. Haar growing bump is hierop goed te zien. Op de andere foto's zien we hoe Gaby geniet heerlijke maaltijden in Château Wittem. In de caption benadrukt de actrice nog wel even dat ze slechts geniet van 'Gepasteuriseerde kaas en rode bietensap🎉'.

Reacties

Volgers van Gaby vinden de kiekjes in ieder geval prachtig. "Prachtig zie je eruit!", schrijft Marieke Elsinga. En Echte Meisjes in de Jungle-collega Fabiola Volkers reageert: "Mami😍😍😍". Zijn wij het helemaal mee eens!

Onlangs liet Gaby gesprek met RTL Boulevard weten dat de zwangerschap niet altijd even makkelijk is. “Ik voel me nu op dit moment fantastisch. Ik heb me ook minder goed gevoeld de afgelopen tijd. Ik heb behoorlijk last gehad van misselijkheid. En de welbekende roze wolk was bij mij soms donkergrijs” legde ze uit. Maar nu trakteert de mommy to be haar volgers op prachtige beelden, waarop haar groeiende babybuik al goed te zien is. Looking good! 

Bron: Instagram @gaby.blaaser | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230106 - 'Echte Meisjes In De Jungle' viewing party! Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Gaby Blaaser