Gaby Blaaser over zwangerschap: ‘De welbekende roze wolk was bij mij soms donkergrijs’

'Ik heb vaak genoeg gehad dat ik op de snelweg reed en dat de auto op de vluchtstrook moest en dat ik een partijtje moest spugen'

Gaby Blaaser maakte gisteren het heugelijke nieuws bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje, samen met lover Robin. In gesprek met RTL Boulevard vertelt de influencer meer over haar zwangerschap, die eigenlijk niet helemaal gepland was.

Niet gepland

“Mijn vriend reageerde net zo geschokt als ik toen we erachter kwamen, maar ook meteen eigenlijk heel blij”, begint Gaby. “En ja we dachten: ‘we gaan dit gewoon doen en waarom niet?’ Wat kan ons het schelen. We zijn blij en hebben het heel leuk met elkaar. Het is wat het is, dus we gaan het gewoon doen”, zegt ze standvastig.

Uit de post op Instagram die Gaby gisteren plaatste bleek al dat de zwangerschap eigenlijk een ongelukje was, maar dat maakt het niet minder welkom, zo vertelt de actrice. “Ik kan niet anders zeggen dat het van harte welkom is en dat ik het stiekem wel heel erg leuk vindt dat het me is overkomen”, vervolgt ze. “Ik ben natuurlijk bijna 37 en ik had het ook oké gevonden als het me niet was overkomen. Maar nu dat wel zo is, is het natuurlijk extra leuk.”

Misselijkheid

Gaby vertelt dat ze niet kan wachten om haar volgers op de hoogte te houden van haar zwangerschap en hoe ze zich voelt. Ze moet er zelf namelijk nog best wel aan wennen dat haar lijf verandert, al voelt ze zich op dit moment fantastisch. “Ik voel me nu op dit moment fantastisch. Ik heb me ook minder goed gevoeld de afgelopen tijd. Ik heb behoorlijk last gehad van misselijkheid. En de welbekende roze wolk was bij mij soms donkergrijs”, legt ze uit.

“Je hoort natuurlijk altijd in het begin van: ‘Ja, het is zo mooi en leuk en alles is zo fantastisch’. En ik dacht in het begin juist van: ‘Oh, ik voel me niet echt fantastisch'”, stelt Gaby. “Ik heb vaak genoeg gehad dat ik op de snelweg reed en dat de auto op de vluchtstrook moest en dat ik een partijtje moest spugen. Maar langzamerhand nu we wat verder zijn voel ik me steeds beter.” Gelukkig maar!

Bevalling

Of Gaby zich druk maakt om de bevalling? “Ik denk – en dat is heel naiëf – dat als het zover is: ik op mijn hurken ga zitten, drie keer moet persen en dan is het er. Maar dat zal wel niet zo zijn. Ik blijf gewoon heel erg optimistisch”, zegt ze lachend.

Laatste nieuws