Gaby Blaaser laat groeiende babybuik zien: ‘En ik heb nog niet eens gegeten’

Wauw!

De babybuik van Gaby Blaaser begint steeds zichtbaarder te worden. De mommy to be showt op Instagram hoe erg haar bump al is gegroeid.

Groeiende buik

Nog geen maand geleden maakte Gaby Blaaser het nieuws bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje, samen met lover Robin. Hoewel de zwangerschap niet helemaal gepland was, zijn de parents to be ontzettend blij! En dat Gaby haar groeiende buik helemaal omarmt, blijkt wel uit een video die ze afgelopen weekend deelde in haar Instagram Stories.

Hierop is te zien dat haar buik al flink gegroeid is. “En ik heb nog niet eens gegeten”, schrijft ze erbij.

babybuik gaby

Guilty pleasure

Verder zien we op de beelden hoe Gaby geniet van een heerlijk wijntje tijdens een avondje uiteten. “Geen zorgen, het is alcoholvrij”, drukt ze haar volgers op het hart. Alcohol drinken zit er natuurlijk niet in tijdens een zwangerschap, en daarom heeft Gaby een nieuwe guilty pleasure gevonden: “Af en toe cola”. Aha!

Onlangs liet Gaby gesprek met RTL Boulevard weten dat de zwangerschap niet altijd even makkelijk is. “Ik voel me nu op dit moment fantastisch. Ik heb me ook minder goed gevoeld de afgelopen tijd. Ik heb behoorlijk last gehad van misselijkheid. En de welbekende roze wolk was bij mij soms donkergrijs” legde ze uit. Maar nu trakteert de mommy to be haar volgers op prachtige beelden, waarop haar groeiende babybuik al goed te zien is. Looking good! 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram @gaby.blaaser, Brunopress

Laatste nieuws