Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prince Charmings Rajeen over kus met Diego: 'Voelde voor mij zo oprecht'

Hij doet een boekje open over hoe hij het avontuur heeft ervaren.

De laatste aflevering van Prince Charming resulteerde in nogal wat geshockte gezichten. De prins deelde na zijn romantische zoen met Joey ook een kus met Rajeen én Cyrano, wat in de villa zorgde voor flink wat onrust. Nu Rajeen de villa heeft verlaten, blikt hij terug op zijn avontuur.

Let op: dit artikel bevat spoilers als je aflevering zes van Prince Charming nog niet hebt gezien. 

Intieme momenten

In aflevering 6 kon Rajeen zijn geluk niet op: na Joey deelde ook hij eindelijk een kus met de gewilde droomprins Diego González-Clark. Toch bleek dat moment iets minder bijzonder toen Cyrano en de prins tijdens hun date ook gezoend bleken te hebben. Dat Diego meer waarde hechtte aan de kus met Joey en Cyrano, werd wel duidelijk toen Rajeen geen dasspeld kreeg.

Onbegrip

In een video van RTL vertelt Rajeen dat hij zijn exit niet zag aankomen. "Hij (Diego, red.) zei dat het moment van de kus niet oké was, en ik denk van 'ik moest mezelf toch laten zien?'" Rajeen zou het niet anders aangepakt hebben als dat kon. "Dit ben ik, dit is hoe ik het deed. Jammer dat hij het niet voelde." Over het feit dat ook Joep geen dasspeld kreeg, is Rajeen minstens zo verbaast. "Joep, dat vond ik echt heftig. Ik vind het zó erg voor Joep."

Hoogtepunten

Ondanks dat de prins de zoen juist zag als een 'verkeerd moment', ziet Rajeen dat juist als zijn hoogtepunt van het avontuur. "Dat voelde voor mij zo oprecht. Ja, dat is echt mijn hoogtepunt." Daarnaast vertelt hij dat er vriendschappen voor het leven zijn ontstaan. "Met Nick heb ik een hele fijne tijd gehad. Met Edo hele diepe gesprekken kunnen voeren, dat ga ik echt missen." Rajeen denkt niet dat de prins in het programma zijn ware liefde gaat vinden. "Nee, dat denk ik niet. Op korte termijn wel, maar op lange termijn niet."

Bron: RTL | Beeld: Videoland