Grote shock in nieuwste aflevering Prince Charming: ‘Dit had ik niet verwacht’ 

Ook zorgde een kus voor behoorlijk wat scheve gezichten...

Een nieuwe donderdag: een nieuwe aflevering van Prince Charming. Zoals we inmiddels gewend zijn, krijgt helaas niet elke kandidaat een dasspeld tijdens de ceremonie. Dit keer zorgde de ceremonie echter voor een aantal verbaasde gezichten. 

Let op: dit artikel bevat spoilers als je aflevering zes van Prince Charming nog niet hebt gezien. 

Kus

Van een romantische sleepover onder de sterren tot een pottenbak-date: alle ingrediënten om prins Diego beter te leren kennen, waren weer aanwezig in aflevering zes. 

Vlak voordat de sleepover begon, gingen de heren nog sterrenkijken en marshmallows roosteren boven een vuur. Dit was voor Rajeen het moment om even zijn momentje met de prins te pakken. Rajeen en Diego hebben vervolgens een fijn gesprek over intimiteit in een relatie, en Rajeen besluit hun gesprek af te sluiten met een zoen. Tot groot ongemak van de andere heren, aangezien zij de zoen van Rajeen en Diego zagen. 

“Ik vond het een rare setting. Ik had het nooit op zo’n manier gedaan. Ik zou nooit waar iedereen bij is Diego zo’n zoen geven”, reageert Joey. “Je maakt daar zoveel mee los bij iedereen. Hou dat lekker voor jezelf. Dat was misschien voor de dynamiek in huis ook beter geweest.”

Sfeer

Rajeen voelt dat de sfeer in de villa is omgeslagen, en de volgende dag besluiten de heren de kus dan ook even te bespreken. Onder anderen Joey en Cyrano laten weten behoorlijk te zijn geschrokken van de kus. Ook noemt Cyrano de zoen respectloos. “Ik merk gewoon dat het momentje dat ik gisteren had met de prins, niet gegund is. Cyrano zegt ook letterlijk dat hij het respectloos vindt”, horen we Rajeen later zeggen.

Gelukkig komen de heren tot de conclusie dat ze elkaar momentjes moeten gunnen, en heeft iedereen zijn hart kunnen luchten.

De mannen gaan vervolgens karten tijdens een actieve groepsdate. Ook mag Cyrano op date met Diego en gaan de twee samen pottenbakken. De date is een groot succes, want de twee sluiten de date af met een fijn gesprek en een innige zoen. 

Ceremonie

’s Avonds maken de heren zich weer klaar voor een nieuwe ceremonie. Aangezien Theo eindelijk uit quarantaine is, mag hij ook weer deelnemen aan de ceremonie. 

Edo is de eerste man die tijdens de ceremonie een stap naar voren mag doen, maar krijgt helaas geen dasspeld. “Ik denk dat we te verschillend zijn op romantisch vlak, maar ook in hetgeen wat wij zoeken in een partner”, licht Diego toe. Als Rajeen een stap naar voren mag doen, krijgt hij helaas ook geen dasspeld. “Onze kus overviel me tijdens het kampvuur en het heeft me aan het denken gezet. Achteraf voelde de timing en het moment echt niet goed. Het spijt me, maar ik heb geen dasspeld voor je.” Helaas krijgt ook Joep geen dasspeld. “Je zegt dat je toe bent aan een relatie, maar ik denk niet aan een man met een kind.” 

De laatste drie heren die overblijven zijn dan ook Cyrano, Joey en Theo. 

Reacties

De mannen zijn behoorlijk geschrokken dat er maar liefst drie heren naar huis moeten. “Hij wilde intimiteit; dat gaf ik hem. Maar het was niet het juiste moment. Wat wil je dan?”, reageert Rajeen na de ceremonie. Ook geeft Rajeen aan dat hij niet zag aankomen dat Joep naar huis zou gaan. “Dat vind ik helemaal erg. Dat had ik niet verwacht.”

Beeld: RTL (Jasper Suyk)

Laatste nieuws