Afvallers Prince Charming: ‘Cyrano heeft overal wat op te zeggen’

'Hij kan wel heel zuur zijn: af en toe is het een beetje Zurano'

De nieuwste aflevering van Prince Charming staat alweer een tijdje online, en we kunnen wel zeggen dat er veel gebeurd is. Helaas moesten Jeremy en Davin hun koffers pakken en het zonnige Kreta verlaten. Bij de aftertalk van Rumag blikken de mannen terug op hun avontuur in Griekenland én doen ze een boekje open over de rol van Cyrano in de villa.

Afwijzing geen verrassing

In de vijfde aflevering zagen we dat droomprins Diego – ondanks de sexy dansmoves en het flirtgedrag – afscheid nam van Jeremy en Davin. Het feit dat Diego en Jeremy elkaar al kenden vóór het programma, heeft volgens Jeremy niet in zijn voordeel gewerkt. “Ik wist natuurlijk van tevoren niet dat ik hem al kende, dus dat was best wel ongemakkelijk”, vertelt hij aan Fawry en René van Rumag. Hij snapt dan ook wel dat Diego hem naar huis heeft gestuurd. “Toen we allebei single waren is er ook geen vonk overgeslagen. Dus ik vind de reden best logisch.” Ook Davin was niet omvergeslagen door de afwijzing. “Ik voelde vanaf het begin al dat de prins met de anderen een betere klik had dan met mij.”

Zurano, uh Cyrano

Wanneer de heren kijken naar een fragment uit de aflevering waarin Diego en Jeremy het duidelijk best gezellig hebben op de dansvloer, stelt René dat Cyrano daar wel wat over te zeggen heeft. “Ja, Cyrano heeft overal wat op te zeggen”, reageert Jeremy. Op de vraag of de mannen niet zo’n fan zijn van Cyrano, antwoordt Jeremy. “Hij is hartstikke grappig, alleen je moet hem af en toe met een korreltje zout nemen. Maar hij kan wel heel zuur zijn: af en toe is het een beetje Zurano”, waaraan Davin toevoegt: “Ik denk dat zijn onzekerheid omslaat in een mate van overmoed, waardoor hij arrogant overkomt en de rest minderwaardig vindt.”

Nog niet beslist

In de aflevering zien we hoe Joey een intiem momentje beleeft met de prins, maar als we kijken naar de teaser van de volgende aflevering is het obvious dat dat nog niet alles beslist maakt. Onder andere Cyrano zal de volgende aflevering een kus delen met Diego, zo is te zien in de vooruitblik. Drama incoming!

Bron: Rumag | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws