Real Housewife Hella Huizinga verbluft volgers met bikinikiekje

Wauw!

Ondanks dat vorige week bekend werd dat Real Housewife Hella Huizinga een punt heeft gezet achter haar relatie met Daniël, lijkt het er niet op dat de weddingplanner in zak en as zit. De blondine plaatst namelijk een vrolijk bikiniekiekje op haar Instagram, die obviously níet in Nederland is geschoten…

Veel drama

We kennen Hella als een van de Real Housewives Of Amsterdam, waarin ze samen met de andere high class ladies een kijkje geeft in haar luxueuze leven in hartje Amsterdam. In het programma, dat te zien is op Videoland, praten de succesvolle dames niet alleen mét elkaar, maar ook over elkaar. En zoals je kan bedenken, zorgt dat nogal eens voor verhitte discussies – oftewel: dramaaaaa!

Relatiebreuk

In de serie was – naast alle first world problems zoals het niet goed zitten van haar haarextensions – al te zien dat Hella niet helemaal lekker in haar relatie zat. De weddingplanner was al dertien jaar samen met haar lover Daniël, maar vertelde onlangs nog aan RTL Boulevard dat ze twijfels had over hun samenzijn. “We wonen samen en hebben een relatie, maar eigenlijk leven we vrij apart van elkaar”, aldus Hella. Niet veel later werd bekend dat de twee samen hebben besloten een punt te zetten achter hun relatie. In The Real Housewives Of Amsterdam vertelde Hella dat de breuk haar zwaar viel. “Je hoopt de rest van je leven met elkaar te zijn en met elkaar oud te worden. Dat dat dan kapot gaat, ik denk dat dat ook heel verdrietig is.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELLA HUIZINGA EVENTS (@hellahuizinga)

Gelukkig ziet het er op de Insta van de blondine ernaar uit dat van heftig liefdesverdriet – lees: tranen met tuiten en als een kluizenaar opgesloten zitten in je huis – geen sprake is. Hella plaatst namelijk een vrolijk kiekje van haarzelf in bikini, terwijl ze over het strand loopt van een prachtige bestemming met helder blauw water. Zo te zien gaat het hartstikke goed met deze good-looking lady!

Bron: RTL Boulevard, The Real Housewives Of Amsterdam | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws