Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: Beginnen Louisa en Michella een eigen serie?

Rumour has is dat de dames binnenkort wéér samen te zien zijn!

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Van Echte Meisjes in de Jungle krijgen we maar niet genoeg. Drama, drama en nog eens drama: dat is waar we het liefste voor op de bank kruipen. En misschien hebben we straks nog wel meer juice om naar te kijken, want rumour has is dat Echte Meisjes Louisa en Michella binnenkort samen in een nieuw programma te zien zijn.

Spraakmakende deelneemsters

Hoewel Michella bijna twaalf jaar geleden in het eerste seizoen van Echte Meisjes in de Jungle erg duidelijk was ("Ik ga dit echt nooit meer doen!") zwichtte de realityster dit jaar toch weer voor het avontuur in Laos. En dat hebben we geweten, want ook dit seizoen is Michella een veelbesproken deelneemster, zowel vóór als achter de schermen. Ook Louisa bleef niet op de achtergrond in de eerste twee afleveringen van onze favo realityserie: in de tweede aflevering startte ze zelfs een heuse bitch fight.

Mysterieuze posts

Deze twee veelbesproken dames maken ons wel heel nieuwsgierig, nu zij beide een mysterieuze post delen op Instagram. Louisa deelt een foto waarop de Echte Meisjes te zien zijn, en schrijft daarbij "Geen Echte Meisjes, geen videoclip, maar wat dan wel?" Vooral de hashtag achter de caption maakt ons nieuwsgierig: "#newtvprogram". Michella doet daar nog een schepje bovenop in haar Insta stories, waar ze dezelfde foto deelt. "Lach me kapot. Daar stonden we gister voor een pilot voor een nieuw programma. Louisa op naaldhakken en ik in joggingbroek", schrijft de realityster.

michella

Bewezen succes

Er is verder nog niets bekend over een nieuw tv-programma met deze twee ladies, maar we hopen dat er binnenkort een tipje van de sluier wordt opgelicht. Want Louisa en Michella samen in één programma, dat is al een bewezen succes. Wij zijn benieuwd!

Bron: Instagram @louisa.janssen, @michellakox | Beeld: Instagram @louisa.janssen, @michellakox, Brunopress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230106 - 'Echte Meisjes In De Jungle' viewing party! Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Deelnemers Echte Meisjes In De Jungle