Louisa Janssen blikt terug op vechtpartij: ‘Ben er niet trots op’

En geeft Louisa hier een mega spoiler weg?

Sinds gisteren zijn de eerste twee afleveringen van Echte Meisjes in de Jungle te zien op Videoland – and it starts with a bang! Vanaf het eerste moment is er volop ruzie en drama tussen de meiden, en in de tweede aflevering vindt er zelfs een vechtpartij plaats. Louisa Janssen blikt op Instagram terug op dat moment. 

Let op: dit artikel bevat spoilers over de eerste twee afleveringen van Echte Meisjes in de Jungle. 

Chaos in Laos

Het is volop chaos in Laos! De twaalf ladies hebben namelijk – op z’n zachtst gezegd – niet allemaal een goede band met elkaar, waardoor er volop drama is. In de tweede aflevering gaan de twee teams wederom de strijd met elkaar aan. De opdracht is simpel: wie het eerst een rijstveld heeft leeg gekapt, wint 2.500 euro en de gouden kip. Mede dankzij teamcaptain Annebel is het veld van het rode team binnen no time helemaal leeg, en gaan zij er met de winst vandoor. “Zo voelt het nou, hè”, roept ze dan ook enthousiast na de winst. Dit ene zinnetje valt echter helemaal verkeerd bij Louisa, die op het team afstapt. Als Esmée zich er vervolgens ook mee bemoeit, ontstaat er een vechtpartij. Louisa stormt naar Esmée en geeft haar een flinke duw, waardoor ze op haar rug in een rijstveld belandt. Presentator Valerio moet vervolgens tussen de twee springen om ze uit elkaar te halen.

Pesterijen

“Tja… mensen wat een avontuur, Echte Meisjes in de Jungle“, begint Louisa op Instagram. De realityster blikt terug op haar avontuur in Laos. “Ik vond het wel zwaar hoor, maar zou het zo weer doen. En wat kunnen meiden onder elkaar gemeen zijn. 🥺 De een is een kikker, de ander een dikzak. Ja het was voor mij wel af en toe slikken, maar ik probeerde iedereen aan het lachen te krijgen en altijd leuk te zijn voor iedereen, maar toch ging het ff mis 😔”, vertelt ze over de knokpartij met Esmée.

“Ben ik er trots op? Nee hoor”, stelt ze. “Ik zeg eerlijk, die pesterijen continu, dat viel mij toch zwaar. Ook als een camera niet draaide werden er dingen geroepenen alles stapelde zich op”, legt Louisa uit. “Niet slapen, niet eten, ruzies, pesterijen, het gemis thuis. En opeens werd het mij te veel en stond ik op om ff dat mokkel op d’r plekje te zetten. Maar toen werd het 2 tegen 1 en toen kwamen er handen in mijn gezicht, ja en dan krijg ik een black out”, vertelt ze. “Ik kan zeker tegen mijn verlies, dat is totaal niet de reden dat ik boos werd, maar steeds die steekjes en yells en dingen die geroepen werden. Ja ik trok het gewoon ff niet en werd boos. Klaar, is niet goed te praten, maar het is gebeurd.”

Exit?

Tot slot doet Louisa nog een aantal opvallende uitspraken. “Hoop ondanks alles dat iedereen genoten heeft van mij en van de rest, en dat jullie natuurlijk blijven kijken naar me lieverd Michella“, schrijft ze. “Oh, want als iemand eerlijk en rechtuit is, is zij het wel. Mensen geniet van het programma en wie weet zien we ons nog ooit terug ❤️”, zegt ze tot slot. Hint Louisa hiermee nou op een vroegtijdige exit? De reactie van Michella in de comments zorgt voor nog meer vraagtekens. “Hoop dat jij nog de kans krijg in volgend seizoen ❤️ you are the jungle queen... Laten we vooral na toekomst kijken niet na verleden 🤪😜”, schrijft ze. Wij zijn heel benieuwd wat er in de volgende aflevering gaat gebeuren!

Bron: Instagram @louisa.janssen | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs 

Laatste nieuws