Hilarisch! Iris Rulkens imiteert Echte Meisjes in de Jungle

Ze doet het weer!

Echte Meisjes in de Jungle is deze week begonnen, en dat is natuurlijk fantastisch materiaal voor imitatiekoningin Iris Rulkens. We kunnen meteen volop genieten van haar imitatietalent, want op Instagram neemt ze alle ladies op de hak in een hilarische video.

Echte Meisjes

Gisteren was het finally zover! Na weken wachten kunnen we weer genieten van Echte Meisjes in de Jungle. Sinds we weten dat Gaby, Louisa, Diva, Janice, Michella, Lena, Jill, Kelly, Esmée, Fabiola, Annebel en Channah het avontuur van hun leven aangaan in Laos, kunnen wij niet wachten om de afleveringen te bingen. Videoland trakteerde ons dan ook meteen op de eerste twee afleveringen van het programma. In Echte Meisjes in de Jungle gaan verschillende bekende Nederlandse realitysterren de strijd met elkaar aan in de jungle van Laos. Dit jaar doen de ladies dat onder leiding van een nieuwe presentator, namelijk Valerio Zeno.

Imitaties

De twaalf ladies die de jungle ingaan, hebben allemaal een enorm karakter. En wie anders dan Iris Rulkens is geschikt om de meiden eens flink op de hak te nemen. In een hilarische video imiteert ze alle twaalf Echte Meisjes, door ze aan iedereen voor te stellen. “Waar kennen we deze meisjes ook alweer van?”, begint ze de video. Bekijk het resultaat hieronder. Fantastisch gedaan, als je het ons vraagt!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Iris Rulkens (@irisrulkens)

Vervolg

Uit de comments onder de video blijkt wel dat wij niet de enige zijn die deze imitaties weer spot on vinden. “Hahahaha te leuk weer” en “Vlekkeloos!!! Love it!! Iedereen heb je perfect na gedaan 👏👏👏👏👏”, klinkt het in de reacties. Ook de Echte Meisjes zelf hebben de video gezien. “Ahahahahahhaha omg 😂 heb ik echt zo een accent hahaha”, vraagt Jill zich af. Ook worden er verzoekjes achtergelaten, zo schrijft René Watzema van Rumag: “Hahaha doe ff een keer die jel 😂😂😂😂”. Enne, we kunnen ons alvast verheugen op een vervolg, want Iris reageert: “Haha jaaa die komt nog”. Can’t wait! 

Bron: Instagram @irisrulkens | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs, Brunopress 

Laatste nieuws