Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Cyrano van Prince Charming deed ook mee aan First Dates

Alweer een oude bekende!

Huh, is dat nu wéér een oude bekende in een realityprogramma? Cyrano uit Prince Charming kennen we blijkbaar ook al ergens van! De knappe, ietwat dominante deelnemer is al eerder op tv verschenen, en wel bij First Dates. Nog beter: wij hebben beelden!

Let op: dit artikel bevat spoilers over de Videoland-serie Prince Charming.

Dominant en charmant

In Prince Charming kunnen we niet om Cyrano heen. Iedereen heeft het over hem, zowel deelnemers in het programma als kijkers van de show. Niet zo gek, want de charmeur is niet op zijn mondje gevallen. Met het 'binnenhalen' van droomprins Diego González-Clark als doel heeft Cyrano altijd zijn woordje klaar en lijkt hij het programma echt te zien als een competitie. Toch kunnen we ook wel weer lachen om hoe hij de prins keer op keer charmeert met zijn grote glimlach.

Beelden First Dates

En die charmes gooit Cyrano, zo blijkt, vaker in de strijd. In een TikTok-video is namelijk te zien hoe Cyrano zijn date tijdens het programma First Dates helemaal inpakt. Ook biecht de handsome op dat hij erg kieskeurig is én vertelt hij waar hij bij een man echt op afknapt. Hint: het gaat om een erg bekend parfum... Aan het einde van de video is Cyrano het er met zijn date over eens dat ze een klik hebben, en elkaar nog weleens willen zien. "Maar dan gaan we wel even nieuwe schoenen kopen", grapt hij. Apparently is dat niet gelukt, want Cyrano is nog steeds op zoek naar de liefde.

@princecharming_nederland Ook cyrano deed mee #princecharming #videoland #televisieprogramma #firstdates #beelden #date #schattig #bnnvara #fanpage #nederland @housewivesofamsterdam ♬ origineel geluid - Prince Charming NL

Next episode

Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering van Prince Charming, en afgaand op de teaser van vorige week, kunnen we morgen weer veel drama verwachten – we zagen namelijk dat de prins na Joey, nu ook met twee andere deelnemers een innige kus deelt. Zin in!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: RTL