Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ahw: Monica Geuze in tranen bij talkshow Eva Jinek

Een fan uit het publiek spreekt haar lieve woorden toe.

Gouden Televizier-Ring Gala 2021 - Rode Loper

Monica Geuze was gisteren te gast in de talkshow van Eva Jinek. Ze ging daar in gesprek over haar jarenlange carrière als vlogger én de reden waarom ze na veel ups en downs toch gestopt is met het delen van haar leven. Als een fan uit het publiek haar lieve woorden toespreekt, barst Monica in tranen uit. Ahw!

Onverwacht nieuws

Net na de jaarwisseling maakte vlog queen Monica – tot verbazing van veel kijkers – in haar weekvlog plotseling bekend dat dit haar laatste vlog zou zijn. Als klap op de vuurpijl deelde ze daarbij ook nog eens het verdrietige nieuws dat zij en Robbert besloten hadden een punt achter hun relatie te zetten. In de video vertelde de beauty in tranen dat ze na 8,5 (!) jaar haar leven niet meer zal delen met haar duizenden volgers. Ondanks dat het volgens Monica 'raar voelt', voelde de brunette wel dat het de juiste keuze was.

Lieve woorden

Monica haalde met haar 'vloxit' zelfs het NOS Journaal, en was gisteren te gast bij de talkshow van Eva Jinek. Na het doen van haar verhaal zijn er drie fans in het publiek die de ruimte krijgen om haar toe te spreken. Eén van hen, Charissa Goldapple, zorgt bij Monica voor tranen. "Ik volg je de laatste drie jaar en ik wil echt tegen je zeggen dat ik je onwijs inspirerend vind, hoe je alle ballen omhoog weet te houden, zowel met je bedrijf, maar ook je personal brand", zegt de jonge vrouw. "En daarnaast ook dat je onwijs lief bent voor Zara-Lizzy, maar ook voor mensen die je niet kent, dus mensen die in een hotel werken of in een restaurant werken. Je was altijd supervriendelijk en ja, dat maakt jou voor mij wel echt een powervrouw", vervolgt ze haar verhaal. Zo lief!

De lieve woorden van Charissa raken Monica duidelijk, want ze kan haar tranen niet in bedwang houden. "Dankjewel. Wat lief. Ik weet helemaal niet wat ik erop moet reageren. Ik vind het echt superlief", aldus de brunette, waarna ze een stevige hug uitwisselt met de fan.

Geen goodbye forever

Monica verzekerde ons er eerder al van dat we – thank god – nog niet van haar af zijn. Ze zal weliswaar niet meer elke dag laten zien hoe laat ze opstaat, wat ze eet en welke kleding ze aantrekt, maar we zullen de influencer nog vaak genoeg voorbij zien komen op social media. Daarnaast vertelde Monica in haar laatste vlog dat er ook nog steeds video's online zullen komen, alleen met net een andere invulling. Wat precies, dat weet ze nog niet, maar wij zijn in ieder geval super excited!

Bron: Mediacourant | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • AMSTERDAM, 14-10-2021 , Theater Carre 56ste Gouden Televizier-Ring Gala in Theater Carre, Amsterdam. Op de foto: Monica Geuze