Cute! Monica Geuze deelt kiekje uit de oude doos

Zo schattig!

Monica Geuze is op dit moment in Zuid-Afrika voor de opnames van De Bachelorette. Tussen de opnames door heeft ze af en toe tijd voor social media. Zo plaatste de presentatrice gisteravond een kiekje uit de oude doos en wat is ze daar schattig!

Minimaliseren

Vorige week hoorden we in de podcast Geuze en Gorgels nog dat Monica terug wil naar haar vroegere uiterlijk. “We hadden het in de vorige aflevering over je borsten, die wilde je laten verkleinen”, zei Kaj Gorgels. De veranderingen in Monica’s uiterlijk waren hem opgevallen. “Dat geblondeerde haar heb je weggedaan”, zei hij. “Ja, ik ben mezelf aan het minimaliseren”, antwoordde Monica.

Snoesjes

Dat haar haren vroeger een heel andere kleur hadden, blijkt wel uit de kinderfoto die Monica op Instagram heeft gezet. Ze reageert ermee op een uitdaging: ‘Old picture of you or bad luck for 2 years‘. Op de foto zien we Monica met haar broer Matthijs, toen ze allebei nog erg jong waren. Te cute! 

Vervelende situatie

Social media biedt voor Monica een welkome afleiding, want er gebeuren heftige dingen tijdens de opnames van De Bachelorette. Zo ontdekte de crew een paar dagen geleden een gezin dat vlakbij hun hotel in armoede leefde. “Vader is ooit uitgezuinigd op werk en zo kwam het gezin op straat terecht. Hun zonen hebben gaten in hun (natte) kleding en de nachten hier zijn ontzettend koud…”, schreef Monica.

Ze riep haal volgers op om met ideeën te komen zodat ze het gezin konden helpen. “Het is zo moeilijk om ergens te beginnen en wat kun je doen, los van eten, kleding, spullen kopen?”

Bron: Instagram Monica Geuze | Beeld: BrunoPress, Instagram Monica Geuze

Laatste nieuws