Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gaby Blaaser over zwangerschapskwaaltjes: ‘Echt vreselijk’

'Mijn lijntjes maken plaats voor mijn kleine burrata'

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Gaby Blaaser en lover Robin zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje samen. Tijdens een vragenrondje op Instagram Stories vertelt de beauty hoe het met haar zwangerschap gaat, welke kwaaltjes ze heeft en hoe ver ze al is.

Niet gepland

In december maakte Gaby bekend dat ze zwanger is. "The best accident that ever happened to us", luidde de caption bij de video waarin ze haar zwangerschap aankondigde. Ook deelde ze openhartig dat het eigenlijk niet gepland was. "Mijn vriend reageerde net zo geschokt als ik toen we erachter kwamen, maar ook meteen eigenlijk heel blij”, zei Gaby destijds tegen RTL Boulevard. “En ja we dachten: ‘we gaan dit gewoon doen en waarom niet?’ Wat kan ons het schelen. We zijn blij en hebben het heel leuk met elkaar. Het is wat het is, dus we gaan het gewoon doen.”

Uit de post op Instagram bleek al dat de zwangerschap eigenlijk een ongelukje was, maar dat maakt het niet minder welkom, zo deelde de actrice. “Ik kan niet anders zeggen dat het van harte welkom is en dat ik het stiekem wel heel erg leuk vind dat het me is overkomen”, vervolgt ze. “Ik ben natuurlijk bijna 37 en ik had het ook oké gevonden als het me niet was overkomen. Maar nu dat wel zo is, is het natuurlijk extra leuk.”

Belly update

Eerder deelde Gaby al een foto op the gram, waarop haar groeiende baby bump goed te zien was. Tijdens deze Q&A deelt de beauty opnieuw een belly update. "Mijn lijntjes maken plaats voor mijn kleine burrata. Dat is even wennen, maar ik accepteer het steeds meer", laat ze weten. "Ik blijf door trainen en zodra hij/zij er is komen die buikspieren vast weer tevoorschijn."

Gaby Blaaser Gaby Blaaser

Zwangerschapskwaaltjes

Iemand anders vraagt hoe het met haar zwangerschap gaat. "Met mij gaat het goed", zegt Gaby. Al heeft ze zo nu en dan wel last van zwangerschapskwaaltjes. "Wel soms kwaaltjes, moe, misselijk... Dat vind ik echt vreselijk", geeft ze toe. En dat kunnen wij ons voorstellen! Tot slot deelt de mommy to be dat ze nu 18 weken zwanger is.

Bron: Instagram @gaby.blaaser | Beeld: Brunopress