Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: ingebroken bij Real Housewives-Maria Tailor

'Dit is nu de vijfde poging, maar deze keer is het dus ook gelukt om binnen te komen'

Premiere The Real Housewives of Amsterdam

Maria Tailor geniet momenteel van een zonovergoten vakantie. Deze werd echter ruw verstoord, toen ze het nieuws kreeg dat er bij haar thuis is ingebroken. Op Instagram deelt de realityster uit The Real Housewives of Amsterdam wat er is gebeurd.

Vijfde poging

"Ik ga dus richting huis", vertelt Maria in een filmpje vanaf haar vakantie op Instagram Stories. "Ontzettend veel zin om mijn kindjes weer te zien, want die heb ik twee weken niet gezien. Alleen wat jammer was, is dat ik gisteravond gebeld ben en dat er is ingebroken in mijn woning", deelt ze. "Dit is nu de vijfde poging, maar deze keer is het dus ook gelukt om binnen te komen. Drie jongens zijn binnengekomen en ja, dat is niet lekker als je op vakantie bent."

Voorbereid

Helaas is het voor Maria dus niet de eerste keer dat ze dit meemaakt, en daarom had ze de nodige voorbereidingen getroffen. "Aangezien er al vaker een poging is gedaan, ik heb dit al vaker meegemaakt, was ik natuurlijk heel goed voorbereid. Dus er lag ook helemaal niks van waarde in huis, want dat had ik allemaal al weggehaald", legt ze uit. "Alleen het is natuurlijk helemaal niet leuk dat ze in mijn huis komen, en dus nog steeds mij in de gaten houden en nog steeds proberen mijn spullen proberen te pakken."

Gelukkig is er ook goed nieuws, want er is al iemand aangehouden, zo deelt Maria. "Ik ben ook weer gebeld door de politie, er is forensisch onderzoek gedaan en er is iemand aangehouden." Al heeft ze ook haar twijfels. "Ik weet niet of het wat zal helpen, want het waren er drie en je hebt zo vervangen..." Desondanks blijft Maria positief. "Anyway, het laat mijn vakantie niet verpesten, want ik heb het echt heel erg leuk gehad en een gewaarschuwd mens telt voor twee."

Exposen

Tijdens de vlucht naar huis heeft Maria veel nagedacht. "Ik heb de hele vlucht gebruikt om na te denken wat ik nou ga doen om deze inbraken tegen te werken... Nu de 5de keer!" schrijft ze. "Alarmsystemen, camera's en nog meer acties ondernomen. Maar toch blijven ze proberen..." Ze overweegt dan ook om de daders te exposen op Instagram. "Soms denk ik dat ik maar elke keer alle beelden online moet gooien. Wil je een influencer beroven? Dan kom je ook online! Wat vinden jullie?" vraagt ze aan haar volgers.

Bron: Instagram @mariatailor | Beeld: Brunopress