Oeh! Goed nieuws voor fans van The Real Housewives

Nog meer kijkplezier!

The Real Housewives of Amsterdam is een ware hit op Videoland. We weten inmiddels van Real Housewives-series dat er, naast al het moois, natuurlijk ook plek wordt gemaakt voor een heleboel drama. Krijg jij hier ook geen genoeg van? Dan hebben we goed nieuws voor je.

Dubai

Jarenlang hebben we genoten van de glamoureuze levens van The Real Housewives van New York City, Orange County, Atlanta, Miami, Dallas en Beverly Hills. In het realityprogramma zien we hoe de vrouwen hun gezinsleven combineren met vriendschappen en lucratieve business adventures. Heb je de Nederlandse variant al helemaal gezien? Dan kun je nu ook naar de Dubai-editie kijken op Videoland!

In de Dubai-editie volgen we een aantal rijke dames die een luxe leven leiden in Billionaire’s PlaygroundThe Real Housewives of Dubai zijn Caroline Stanbury, Caroline Brooks, Chanel Ayan, Lesa Milan, Nina Ali en Sara Al Madani. We hoeven niet lang meer te wachten voordat we de Dubai-dames kunnen aanschouwen, want vanaf 10 januari komt dit seizoen naar Videoland.

Trailer

We weten van de Amerikaanse Real Housewives-series natuurlijk dat er, naast al het moois, ook plek wordt gemaakt voor een heleboel drama. In de Dubai-variant is dat niet anders, als we de trailer mogen geloven. Want als er al zóveel drama in één trailer wordt laten zien…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Caroline Brooks (@carolinedxb)

The Real Housewives of Amsterdam is overigens nog steeds bezig. Iedere donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering op Videoland. Genoeg om te kijken dus!

Bron: Love & Reality | Beeld: BravoTV (RHOD)

Laatste nieuws