Om bij weg te dromen: zo heeft Maria Tailor haar huis ingericht

Wauw!

In The Real Housewives of Amsterdam konden we al zien dat Maria Tailor een fantastische kledingstijl heeft. Maar ook als het op de inrichting van haar huis in Amsterdam aankomt heeft de modeontwerpster een geweldige smaak. Benieuwd hoe Maria haar huis heeft ingericht? Wij hebben een paar prachtige beelden van haar interieur voor je verzameld:

Westwing

Onlangs mocht Westwing Vivian Hoorn al helpen met het restylen van haar huis in Ibiza, en dit keer was Maria Tailor aan de beurt. “Mijn stijl was altijd een beetje glamorous. Zo omschrijf ik het. Ik hield – en hou nog steeds – van goud. En het mag altijd wel een luxe-uitstraling hebben. Maar we hebben nu dan toch gekozen voor een iets minimalistische look”, vertelt Maria over de inrichting van haar huis.

Fashion

“Wat voor mij het allerbelangrijkste is, is dat het een huiselijk gevoel heeft. Het moet gezellig blijven, en dat stukje fashion erin vind ik erg belangrijk. Maar uiteindelijk is dit je thuis, dus je moet je er thuis voelen.” Het is dan ook niet zo gek dat Maria een prachtige kledingkast heeft waar ook veel mooie accessoires te vinden zijn:

“Wat mode voor mij betekent? Heel veel. Ik denk dat je je op een bepaalde manier uit door je te kleden en daarnaast is het super creatief. Iets wat heel diep vanbinnen zit. Zoals ik al zei ben ik enorm fan van goudtinten, en die vind je ook terug in mijn kledingkast.”

In onderstaande video vertelt Maria ook meer over de jurken die ze droeg tijdens de opnames van The Real Housewives of Amsterdam.

The Real Housewives of Amsterdam

Maria Tailor verwierf onder meer faam door haar werk als modeontwerpster en door haar deelname aan Modemeisjes Met Een Missie. Momenteel is ze samen met zeven vrouwen uit de high society van onze hoofdstad in de serie The Real Housewives of Amsterdam te zien.

Bron en beeld: Westwing

Laatste nieuws