Oui oui! Emily in Paris staat vanaf vandaag op Netflix

Dat wordt bingen!

Emily is back! Fans van de populaire Netflix-serie Emily in Paris kunnen vanaf vandaag ein-de-lijk saison trois bingen! We hebben er even op moeten wachten, maar vanaf vandaag kunnen we weer volop genieten van onder andere Emily’s fashion statements en natúúrlijk haar liefdesverhoudingen. En heel eerlijk: ben jij team Alfie of team Gabriel?

Saison trois

Natuurlijk trakteerde Netflix ons al eerder op de officiële trailer van Emily in Paris, en dat beloofde al veel goeds!  Want wat staat Emily in het derde seizoen allemaal te wachten? Well, een behoorlijke tweestrijd. Ze moet kiezen welke man haar hart nu echt gestolen heeft. Is dat chef-kok Gabriel (Lucas Bravo) of de charmante Britse Alfie (Lucien Laviscount). Volgens Emily (Lily Collins) is het de moeilijkste keuze die ze ooit moet maken. En dan wil ze haar werk natuurlijk ook nog eens naar behoren uitvoeren én Frans leren.

Cast

Naast Lucas, Lucien en Lily gaan we weer veel oude, vertrouwde gezichten terugzien. Ashley Park als MindyPhilippine Leroy-Beaulieu als SylvieCamille Razat als Camille en Kate Walsh als Madeline. Al mogen we ons ook opmaken voor een aantal nieuwe gezichten.

Paul Forman (bekend van The Spanish Princess) en Melia Kreiling (bekend van Guardians of the Galaxy) zullen het Emily in Paris-team versterken. Paul zal de rol van Nicolas de Leon voor zijn rekening nemen. Melia zal de rol van de Griekse kunstenares Sofia vertolken. Sofia reist af naar Parijs om haar kunst in de galerij van Camille te showen en ook zij ontdekt dat ‘de stad van de liefde’ zijn naam eer aandoet. Wij kunnen in ieder geval niet wachten en zitten aan de buis gekluisterd!

Seizoen vier

Goed om te weten is dat als je de tien afleveringen van het derde seizoen in een klap hebt uitgekeken, je je niet druk hoeft te maken of er nog een vervolg gaat komen. Want die komt er zeker! Netflix kondigde namelijk al eerder aan dat er ook een vierde seizoen gaat komen. Wait, what?! Naar alle waarschijnlijkheid volgt het vierde seizoen net als dit jaar, in december 2023. Maar de officiële data laat nog even op zich wachten!

Bron: Stream Wijzer | Beeld: Emily in Paris

Laatste nieuws