Bye! Déze modetrend laten we achter in 2022

Oei, dat is even slikken...

Yes, het nieuwe jaar is van start gegaan. En dat betekent niet alleen dat het tijd is voor het naleven van onze goede voornemens, maar ook dat we eens kritisch naar onze kledingkast moeten kijken. Sommige modetrends zijn namelijk echt too 2022 – hoe gek dat ook klinkt. Tja, we kunnen niet álles meenemen naar het nieuwe jaar!

Bye, bye, high waist jeans

Al jaren is onze go-to broek met stipt op nummer 1 de high waist jeans, maar het wordt nu toch echt tijd om die trend gedag te zeggen. In plaats daarvan gaan we terug naar de 00’s, waar de low waist look he-le-maal het einde was. Dus inderdaad: bye, super save choice en hellobadass Britney Spears-look!

Trendsetter Hailey

Celebs als Hailey Bieber, Bella Hadid en Dua Lipa gingen ons al voor. Hailey verscheen in 2020 op het Met Gala in een prachtige roze jurk met een diep bil-decolleté, iets waar mensen toen nog een beetje confused door waren. Inmiddels is het natuurlijk obvious dat deze chica en ware trendsetter is!

Bella volgt

Oké, to be honest maakt het natuurlijk vrij weinig uit wat Bella Hadid aantrekt: in een vuilniszak zou het supermodel nog stralen. Maar de low waist jeans rockt Bella als geen ander! Ze combineert ‘m met een brede riem en een crop top, zodat we haar strakke, afgetrainde buik kunnen bewonderen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid)

Dua Lipa gaat ervoor

Je hebt low waisted en je hebt LOW waisted – en voor dat laatste gaat Dua Lipa duidelijk. De zangeres plaatst op haar Insta een aantal foto’s waar ze een outfit aan heeft die niet veel aan de verbeelding overlaat. Natuurlijk staat het haar fan-tas-tisch, maar wij hadden nooit gedacht dat een dikke witte string onder een laag uitgesneden jurk ooit sexy kon zijn!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa)

Betekent deze nieuwe trend dan dat je je favo high waist jeans wel in de kliko kan gooien? Wat ons betreft niet. De ervaring leert namelijk dat modetrends altijd weer hun weg terugvinden. Geef je standaard jeans dus een plekje achter in je kast, en investeer in een aantal nieuwe low waist items. You’re gonna rock it!

Bron: NSMBL | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws