Dit is het favoriete skincare product van Hailey Bieber

Aha!

Na haar glazed donut nails, inspireert Hailey Bieber ons nu weer met iets gaafs op beautygebied. Als je dacht dat het model nu wel alle mogelijke tips en producten met ons had gedeeld, kwam ze vorige maand met nóg een tip voor een – naar eigen zeggen – ‘dewy, glowy, yummy‘ huid.

Skincare favorite

Hailey Bieber staat bekend om haar minimalistische en natuurlijke looks. Zo ging ze al eens eerder viral met haar donut glazed nagels en haar make-up routine waar ze haar dagcrème met haar foundation mengde voor een stralende teint. Een aantal dagen geleden gaf ze ons naast haar vele tips ook nog eens een pre-make-up routine tip, waarmee ze haar huid prept vóór ze haar make-up aanbrengt.

Rijkere, zwaardere crème

“Het is natuurlijk mijn doel om een échte gehydrateerde, gezonde, dewy, glowy, yummy, glanzende huid te hebben”, laat ze in haar tutorial weten. “De manier waarop ik dat écht kan verwezenlijken is door de juiste producten onder mijn make-up aan te brengen.” Het model heeft al enige tijd een eigen skincare lijn. Deze producten gebruikt ze daarom ook zeker in haar prep-routine. Zo gebruikt ze de Rhode Barrier Restore Cream en de Rhode Peptide Lip Treatment. Naast haar eigen producten, gebruikt het model ook nog een ‘rijkere, zwaardere crème’, om zo de droge delen van haar gezicht te hydrateren en om een mooie glans toe te voegen aan haar look.

Weleda Skin Food Moisturizer

De crème waar Hailey het over heeft is de Weleda Skin Food Moisturizer – die tevens door veel visagisten wordt aanbevolen. De hydraterende crème is ultra voedend voor mensen met een droge en gevoelige huid. De crème bevat een verzachtende kracht door ingrediënten als: antioxidanten en kamille-extract, wat irritaties kalmeert, en glycerine wat ervoor zorgt dat het vocht naar het huidoppervlak trekt. Daarnaast bevat de crème bijenwasbasis, wat de huidbarrière versterkt en moeiteloos in je gezicht smelt. Het beste nieuws: hij is helemaal niet duur! Dat wordt inslaan dus.

Bron: Happy in Shape | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws