Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Lieke van Lexmond vertelt nieuwjaarswensen in bikini

Maar wel vanaf een tropische bestemming!

Premiere Zwanger en Co

De nieuwjaarsduik van Lieke van Lexmond was dit jaar een tikkeltje anders dan we gewend zijn van de eerste duik in het nieuwe jaar. De presentatrice dook niet met de bekende Unox-muts in het koude water, maar plonsde in de zee bij haar tropische vakantiebestemming. Op Instagram wenst ze al haar volgers – die voornamelijk wél in ons koude kikkerlandje zitten – een gelukkig nieuwjaar.

Lieve wens

De voormalig soapie deelt op haar Insta een filmpje waarin ze in bikini het azuurblauwe water in- en uitloopt. "Lieve jij, ik wens je het allerbeste voor dit nieuwe jaar", schrijft Lieke bij het filmpje. Ze deelt dat ze zelf zo bewust mogelijk in het nu probeert te leven, "te genieten van elk moment samen met mijn geliefden." Ze zegt vanuit haar hart keuzes te willen maken, en "lastigere momenten te gebruiken voor lessen die geleerd mogen worden." De blondine sluit af met een nieuwjaarswens voor iedereen die haar bericht leest: "Ik wens jou heel veel positiviteit, helderheid, lol, en wens dat je je iedere dag wel even kunt verwonderen. Love to you!"

Toekomstplannen

Lieke laat in haar bericht nog niet veel los over haar plannen voor dit jaar. Eerder vertelde de presentatrice wel dat naast presenteren, acteren eigenlijk een nog grotere liefde is. Dus who knows zien we haar binnenkort nog wel op het witte doek. Maar voor nu is de voormalig actrice nog heerlijk van haar vakantie aan het genieten, en dat gunnen we haar natuurlijk ontzettend!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • 2022, June 26. Pathe Tuschinski, Amsterdam, the Netherlands. Premiere van Zwanger & Co. Fotograaf: BrunoPress/David Heukers