Zien: zo ziet de broer van Lieke van Lexmond eruit

Wist jij dat Lieke een broer heeft?

Lieke van Lexmond en haar zus Jetteke van Lexmond kennen de meeste mensen wel. De twee verschijnen regelmatig samen in de spotlights, waardoor je bijna zou vergeten dat de twee zussen ook nog een broer hebben! Zo ziet de broer van Lieke en Jetteke eruit.

Zus

De zus van Lieke staat zelf ook regelmatig in de spotlights. Grote kans dus dat je haar weleens voorbij hebt zien komen, of dat haar naam je bekend voorkomt. Jetteke van Lexmond werkt namelijk als stylist en is zowel nationaal als internationaal doorgebroken in de modewereld. De knappe blondine weet alles over kleding en de nieuwste trends, al pleit ze vooral voor een eigen stijl. Niet met álle fashiontrends meelopen, dus.

Lieke en Jetteke hebben een hechte zussenband en zijn twee handen op één buik. Ze hebben veel met elkaar gemeen en lijken qua uiterlijk veel op elkaar. Ook zakelijk zijn de zussen met elkaar verboden. Met hun bedrijf Moon Sisters ontwikkelen ze maankalenders en beautyproducten. Benieuwd hoe Jetteke eruitziet? Hieronder delen we enkele kiekjes van de beauty.

Natuurlijk kan een lief kiekje met Lieke niet ontbreken in het rijtje. Vorige maand mocht de presentatrice veertig kaarsjes uitblazen en dat was reden genoeg voor Jetteke om haar sis in het zonnetje te zetten op Instagram. “The big 40!! Happy Birthday allerliefste zus. Op oneindig veel nieuwe herinneringen maken met elkaar… Love you!!” luidde de caption. Ahw!

Ook nog een broer

De Van Lexmond-zussen schuwen de spotlights niet, maar de twee hebben ook nog een broer. Ja, je leest het goed. Jits van Lexmond zien we een stuk minder vaak op de voorgrond, maar ook hij heeft een goede band met Lieke en Jetteke.

Jits is de derde Van Lexmond-telg, en iets minder bekend dan zijn zussen. Vind je hem ook zo op Jetteke lijken? Dat kan kloppen! Jits is namelijk de tweelingbroer van Jetteke. De twee hebben dan ook dezelfde stralende lach.

Deze knappe man is happy together met zijn vrouw Marie-Anne. Samen hebben ze twee kinderen, een zoon en dochter, met wie ze een gelukkig gezinnetje van vier vormen. Nieuwsgierig geworden naar de broer van Lieke? Hieronder delen we een aantal kiekjes van Jits en zijn gezinnetje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door jitsvanlexmond (@jitsvanlexmond)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door jitsvanlexmond (@jitsvanlexmond)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door jitsvanlexmond (@jitsvanlexmond)

Het drietal deelt niet vaak foto’s samen, maar als we even terugscrollen op Instagram komen we tóch een lief kiekje tegen uit 2018. De broer en zussen vertoefden toen met z’n allen een weekendje op het zonovergoten Mallorca. “Deze twee, mijn allesjes. Ik ken geen leven zonder hen, mijn allerliefste grote broer en zus. LOVE“, schreef Lieke destijds bij deze vrolijke foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond)

Happy together

Zelf is Lieke heel happy met haar man Bas. Hoe de tortelduifjes elkaar ontmoet hebben? “In een barretje op een tijdstip dat ik al lang in bed had moeten liggen”, vertelde Lieke al eens aan Beau Monde. “We kenden elkaar totaal niet en dat was heel leuk. Verademend in Amsterdam, waar iedereen elkaar kent: die was met die, dat is een ex van die. Het voelde meteen goed.”

En ook de moeder van Lieke voelde meteen dat het dikke mik was. “Mijn moeder is heel intuïtief, voelt alles, weet alles, een soort sjamaan. Er zijn vriendjes geweest die zij leuk vond, maar waarvan ze wist dat hij ‘het’ niet was. Vlak voor ik Bas ontmoette, zei ze dat ik op zoek moest naar gelijkwaardigheid in de liefde. ‘Op foto’s buig jij altijd naar de ander. Je moet een man hebben die naar jou buigt.’ Ik begreep meteen wat ze bedoelde. Ik heb vaak iets willen forceren wat er niet was. Wilde te graag verliefd zijn – ik ben verliefd op het verliefd zijn, leef het leven bij voorkeur zoals in een film. Ik heb dikwijls mijn eigen scènes gecreëerd, deed alsof alles geweldig was, terwijl ik diep in m’n hart wist dat het geen goede relatie was. Mijn moeder zag dat Bas voor míj ging. Niet voor de wereld om me heen, niet voor het idee wat er zou kunnen zijn, niet voor het plaatje. Bas gunt me de wereld. Ik had bijna ‘nee’ tegen ‘Casanova’s’ gezegd, het was Bas die zei dat ik het moest doen. Dat we het regelen met de kinderen, dat het goed komt. Bas omarmt me, zet me in mijn kracht. Dat heb ik nodig.”

Bron: Instagram @liekevanlexmond, @jettekevanlexmond en @jitsvanlexmond, 100% NL Magazine, Libelle | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws