Wauw! Lieke van Lexmond blaast volgers omver met blonde coupe

Looking good!

Lieke van Lexmond heeft haar bruine lokken vaarwel gekust. De presentatrice heeft namelijk gekozen voor een zomerse blonde coupe! Op social media deelt de ze het prachtige resultaat. Enne, daarbij kan ze rekenen op vele positieve reacties.

Van bruin naar blond

We kennen Lieke al jaren met lange bruine lokken. De presentatrice, die middenin de opnames van een nieuw seizoen The Voice Senior zit, besloot dat het tijd was voor iets anders. Een blonde coupe it is! Op Instagram deelt Lieke een foto van het resultaat. “Yes vandaag nog meer kandidaten ontmoet voor The Voice Senior en dat was echt een feest”, schrijft ze bij het kiekje. “Heerlijke verhalen, leuke mensen.”

Haarstylist Xelly Cabau van Kasbergen is verantwoordelijk voor de transformatie van de presentatrice, die hier zelf ook erg blij mee is. “Love you and thank you Xelly”, schrijft ze onder de foto.

Onder de indruk

Met deze zomerse coupe is Lieke helemaal ready for summer. En het moge duidelijk zijn dat deze coupe niet alleen bij de presentatrice herself in de smaak valt. Lieke krijgt een stortvloed aan enthousiaste reacties op deze foto, want ook haar volgers zijn massaal onder de indruk van deze nieuwe haarstijl.

“Niet normaal knap”, reageert Monica Geuze. “Wow jouw haar. Jouw charisma”, zegt model Kim Feenstra. Monique Westenberg is ook fan van Liekes nieuwe look: “Wat mooi je haar Liek!” De complimenten houden niet op. Onder meer Romee Strijd, Chantal Janzen en Kim Kötter laten ook weten fan te zijn van de blonde lokken. And so are we!

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws