Lieke van Lexmond biecht op: ‘Ik wilde te graag verliefd zijn’

Lieke vertelt openhartig over haar liefdesverleden.

Lieke van Lexmond is dolgelukkig met haar twee kids en husband Bas. Lieke heeft de liefde van haar leven gevonden, maar dat was in het verleden wel anders. In de nieuwste Beau Monde vertelt Lieke er alles over.

Moedergevoel

In het verleden liepen meerdere relaties van Lieke op de klippen. Toen lover Bas in het leven van Lieke kwam, was er één persoon die het gelijk zeker wist. Lieke's moeder dacht meteen: dit is de ware.

“Mijn moeder is heel intuïtief, voelt alles, weet alles, een soort sjamaan. Er zijn vriendjes geweest die zij leuk vond, maar waarvan ze wist dat hij 'het' niet was”, vertelt Lieke.

Forceren

Volgens Lieke's moeder moest de actrice op zoek naar gelijkwaardigheid in de liefde. En we weten het allemaal: moeders hebben altijd gelijk.

“Ik heb vaak iets willen forceren wat er niet was. Wilde te graag verliefd zijn – ik ben verliefd op het verliefd zijn, leef het leven bij voorkeur zoals in een film. Ik heb dikwijls mijn eigen scènes gecreëerd, deed alsof alles geweldig was, terwijl ik diep in m'n hart wist dat het geen goede relatie was.”

Lieke's moeder wist dat het bij Bas wel goed zat. “Mijn moeder zag dat Bas voor míj ging. Niet voor de wereld om me heen, niet voor het idee dat er zou kunnen zijn, niet voor het plaatje. Bas gunt me de hele wereld.” Cute!

Benieuwd naar meer? In de nieuwste Beau Monde lees je het hele interview met Lieke van Lexmond. Vanaf woensdag in de winkel!

Bron: Beau Monde (Sandra ten Brink) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws