Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's grote jaarhoroscoop: dit heeft 2023 voor de Steenbok in petto

Dit belooft veel goeds!

Nieuwe baan, of misschien wel een nieuwe relatie? Dit hebben de sterren komend jaar voor Steenbok in petto!

Liefde & sex: Je bent soms zo met je jezelf bezig, dat je je lief onbedoeld vergeet. Gelukkig laat hij/zij dat duidelijk weten, zodat je hier iets aan kunt doen. Het is belangrijk qualitytime samen te blijven doorbrengen dit jaar, vooral om je sexleven spannend te houden. Niets is meer funest dan sleur. Als single is de kans groot op een match in het najaar.

Happiness: Je krijgt steeds meer interesse in spiritualiteit en alles wat met psychologie, persoonlijke groei en ontwikkeling te maken heeft. Dat maakt jou in 2023 echt gelukkig! Je leest er heel veel over en wellicht kies je ervoor om een cursus of workshop hierin te volgen. Dat is een goede zet vanwege een mooi aspect tussen planeten Pluto en Neptunus waar jij dit jaar door beïnvloed wordt. Inzicht in jezelf gaat je dit jaar heel veel brengen.

Health: Ben je niet fit, dan neig je steeds meer naar alternatieve geneeskunde. Het heeft je interesse en je hebt er baat bij. Je wilt jezelf hierdoor steeds meer in dit onderwerp verdiepen. Verder ziet het er in 2023 op dit vlak positief voor je uit. Dit heeft vooral met jezelf te maken. Je hebt aandacht voor jezelf en ziet op tijd issues aankomen. Doordat jezelf hier de verantwoordelijkheid in neemt, ben je er steeds weer op tijd bij om het tij te keren.

Carrière: In tegenstelling tot vele anderen, kom jij zonder al te veel kleerscheuren de ontwikkelingen in 2023 door. Wat je baan betreft, heb je het goed voor elkaar en dat gaat niet snel veranderen. Dat vind jij als aardeteken ook prettig, weten waar je aan toe bent. Het is aan te raden dit jaar cursussen of workshops te volgen in onderwerpen die je interesseren. Dit helpt je bij je persoonlijke ontwikkeling.

Geluksdag: 25 oktober

Ongeluksdag: 17 augustus

Tekst: Esther van Heerebeek - Het 12e Huis | Beeld: Netflix, Bling Empire