Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's grote jaarhoroscoop: dit heeft 2023 voor de Boogschutter in petto

Dit kun je komend jaar verwachten.

Nieuwe baan, of misschien wel een nieuwe relatie? Dit hebben de sterren komend jaar voor de Boogschutter in petto!

Boogschutter - 23 november t/m 21 december

Liefde & sex: Als single moet je potentiële lovers regelmatig van je afslaan. Toch zal het tot de zomer duren, voordat iets serieus ontstaat. Tot die tijd is het vooral fun met onenightstands. Heb je een lover, dan is je relatie stevig. Je bent er voor elkaar en er komt niet snel iets tussen jullie in te staan. Dat is ook nodig vanwege alle veranderingen die op je pad komen, samen sta je nu eenmaal een stuk sterker.

Happiness: Als Boogschutter sta je positief in het leven. Deze eigenschap helpt je ook 2023 door, vooral tijdens uitdagende momenten. Deze gaan vooral in het eerste deel van het jaar plaatsvinden. Het is voor jou belangrijk je met gelijkgestemden te omringen dit jaar, die eveneens een positieve kijk hebben. Anders daalt je vertrouwen en optimisme in no time en dat is jammer. Spreek vaak met vrienden, familie of collega’s af. Dat zijn de lichtpuntjes voor jou in 2023.

Health: Op fysiek vlak ziet het top uit. Je wordt niet snel ziek en is dat wel het geval, dan herstel je snel. Wat dat betreft heb je de juiste planeten aan je zijde. Het is aan te raden veel tijd vrij te maken voor je favoriete sport. Daarmee houd je je energie op peil en blijf je in deze gezonde vibe. Laat je mentaal niet beïnvloeden door doemdenkers, dan blijf je ook geestelijk in balans.

Carrière: Je gaat je dit jaar steeds vaker afvragen of je nog op de juiste plek zit. Dit wordt niet eens aangewakkerd door alle veranderingen die plaats gaan vinden, het zit echt in jezelf. Het is in 2023 goed voor jou om hier serieus over na te denken. Want denk je aan verandering, dan is dit een uitstekend jaar om dat te doen. Vooral het najaar biedt interessante nieuwe kansen en mogelijkheden.

Geluksdag: 28 november

Ongeluksdag: 27 maart

Tekst: Esther van Heerebeek - Het 12e Huis | Beeld: Netflix, Emily in Paris