Merel Beks over contact met Thomas van der Vlugt: ‘Jammer’

'Uiteindelijk kom ik er wel.'

Het is alweer even geleden dat Merel Beks de laatste roos van bachelor Thomas van der Vlugt in ontvangst mocht nemen. Na hun deelname aan de Bachelor waren ze lange tijd gelukkig met elkaar. Toch kwam er een einde aan hun relatie met een veelbesproken public breakup tot gevolg. Inmiddels lijkt Merel het hoofdstuk te hebben afgesloten.

Break-up

Thomas en Merel leken even smoorverliefd op elkaar. Maar al snel gingen er geruchten de ronde dat Thomas niet helemaal eerlijk was. Juicekanalen plaatsen ineens video’s van Thomas, zoenend met een andere dame. Het privéleven van Merel kwam ineens volop in de schijnwerpers te staan. En daar heeft Merel het behoorlijk moeilijk mee gehad. Al gauw maakten de twee een einde aan hun relatie en heeft Merel uitgebreid haar verhaal kunnen doen bij Jinek en de podcast EN DAN?

Radiostilte

In deze uitzendingen liet ze al weten geen contact meer te hebben met Thomas na de breuk. Maar na het plotselinge overlijden van Merels vader heeft Thomas haar wel nog een berichtje gestuurd. Het liefste wilde Merel een persoonlijk gesprek met de voormalige bachelor om de lucht te klaren maar Thomas ging hier niet op in. “We hebben elkaar niet meer gesproken. Jammer, maar daar is niks aan te doen” laat ze weten aan RTL Boulevard.

Heftig jaar

Het afgelopen jaar was zeker niet makkelijk voor Merel. Het overlijden van haar vader kwam plotseling en bracht haar veel verdriet. Ondanks het heftige jaar blijft Merel positief. “Uiteindelijk kom ik er wel”, zegt ze. “Ik heb heel veel positieve mensen om me heen. Ik ben zelf ook heel positief ingesteld, dus 2023 wordt mijn jaar.” En dat hopen wij ook!

Bron: Fem Fem | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws