Droom komt uit voor De Bachelors Merel

'Wat was het het waard!'

Het was gisteren een bijzondere dag voor Merel Beks, die we natuurlijk allemaal kennen van De Bachelor met Thomas van der Vlugt. Na een jarenlange studie mag ze zichzelf nu namelijk officieel tandarts noemen én is ze lekker aan het werk. Een droom die uitkomt voor Merel!

Childhood dream

Childhood dream completed 🦷✔️”, schrijft Merel vol trots op Instagram. “Eerste officiële dag als Tandarts Merel!”  Daarbij deelt de realityster een tweetal kiekjes naast de tandartsstoel. Na jarenlang studeren is haar droom nu dan eindelijk werkelijkheid geworden. “Zo gek dat ik hier 6 jaar lang voor heb gestudeerd, en wat was het het waard”, blikt ze terug.

Twijfels

Merel heeft dan ook een belangrijk advies voor iedereen die twijfels heeft tijdens (of over) een studie. “Iedereen die twijfelt om te gaan studeren of door te studeren, ook als je niet weet wat je wilt – doe het! Ik ben zó blij dat ik het heb gedaan, jullie moesten eens weten hoe blij ik ben dat ik nu eindelijk het vak mag uitvoeren waar ik een passie voor heb. Ookal vind ik het ook een beetje spannend haha. 🤓”

De Bachelor

Het is alweer een tijdje geleden dat Merel het hart van Thomas wist te veroveren in De Bachelor. Nadat de twee een tijdje samen waren, kwam hun relatie alsnog abrupt ten einde onder toeziend oog van heel Nederland. In de podcast van Daelorian deed Merel onlangs een boekje open over haar Bachelor-avontuur.

Pas in de laatste aflevering sloeg de vonk tussen haar en Thomas echt over. “Ik begon hem echt heel leuk te vinden toen ik die een-op-een date met hem had”, vertelde Merel. “Maar gevoelens… Toen ik met hem had gezoend had ik nog geen gevoelens voor hem. Dat is pas gekomen tijdens de final date.” En die final date, die was bijna niet doorgegaan.

Thomas liet haar aan het begin de van de date een foto zien op zijn telefoon, maar in plaats daarvan zag Merel foto’s van hem en Maureen in bed. “Niet naakt of zo, gewoon gezellig op een normale manier. Maar ik sta daar echt van…” Uiteindelijk mocht ze Thomas met de foto confronteren en zijn ze alsnog op date gegaan. “Maar als je goed kijkt naar die aflevering ben ik heel afstandelijk en voorzichtig.” Aii…

Bron: Instagram @merelbeks, Grazia archief | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws