Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Let's hug! Deze sterrenbeelden zijn dol op knuffelen

Ben jij een echte knuffelaar?

Iedereen heeft zo nu en dan een goede knuffel nodig. Toch heeft het ene sterrenbeeld meer behoefte aan physical touch dan de ander. Sommige sterrenbeelden zijn namelijk écht gek op knuffelen! Ben jij volgens je sterrenbeeld een echte knuffelaar? Lets find out!

Stier

Stieren zijn gevoelig voor alles wat zijn of haar zintuigen prikkelt. Een warm bad, een geurkaars, heerlijke hapjes of een goed glas wijn: je maakt een Stier er heel gelukkig mee! Niet gek dus dat een stier ook dol is op fysiek contact. Knuffelen, kussen, kriebelen, een Stier is er gek op. Dus is jouw lover een Stier? Kruip dan lekker dicht tegen hem of haar aan!

Kreeft

Het sterrenbeeld Kreeft staat bekend als het meest emotionele sterrenbeeld van de dierenriem. En dat is met een reden! Voor Kreeften staat veiligheid en comfort namelijk op nummer één en daardoor kunnen ze soms wat verlegen en terughoudend overkomen. Daarnaast hebben Kreeften veel behoefte aan fysiek contact. Het zijn vaak hele liefdevolle, verzorgende types die niet alleen heel graag knuffels uitdelen, maar ook graag knuffels ontvangen. Dus, is jouw partner een Kreeft? Dan weet je wat je te doen staat!

Vissen

Vissen zijn ook dol op knuffelen. Net als de Kreeft behoort dit sterrenbeeld tot het element 'water', wat betekent dat ze gevoelig en emotioneel kunnen zijn. Ze zijn nét iets aanhankelijker dan andere sterrenbeelden en ze houden enorm van affectie. Ook hebben Vissen veel empathie en kunnen ze zich goed inleven in de gevoelens van anderen. Geef dit sterrenbeeld daarom vandaag eens even een goede hug!

Bron: Flair | Beeld: Gossip Girl