Aha! Deze sterrenbeelden zijn het meest zelfverzekerd

Take notes!

Self-confidence is key, wordt vaak gezegd. Maar iedereen is wel eens onzeker, en dat mag! Toch zijn er een aantal mensen die daarin een uitzondering zijn. Enne, dat heeft alles te maken met je sterrenbeeld! Behoor jij tot de geluksvogels?

Ram

Een Ram houdt wel van een stevige discussie, en deinst er niet voor terug om hun mening te laten horen. Hun grootste concurrent? Zijzelf. Een Ram is continu bezig om zichzelf verder te ontwikkelen en heeft geen moeite om zichzelf te motiveren. Energie genoeg, maar die wil de Ram juist in de positieve dingen stoppen. Vooral niet in onzekerheid!

Leeuw

Een Leeuw vindt het niet erg om in de schijnwerpers te staan. Dit sterrenbeeld blaakt van het zelfvertrouwen: super goed, maar een Leeuw moet ervoor oppassen dat dit niet overslaat in arrogantie. Meestal gebeurt dit gelukkig niet, want een Leeuw stelt daarin een duidelijke grens. Het sterrenbeeld kan tegen kritiek en ziet iets wat niet helemaal loopt zoals gepland, eerder als een waardevolle les dan als een mislukking. Een Leeuw wil af en toe risico’s nemen en dat lukt niet met een onzekerheid in het achterhoofd.

Boogschutter

Een Boogschutter is avontuurlijk, spontaan en houdt ervan om nieuwe dingen te proberen en nieuwe mensen te ontmoeten. Ruimte voor onzekerheid is er dus simpel gezegd niet! Natuurlijk vindt ook dit sterrenbeeld weleens iets spannend, maar Boogschutter laat zich altijd leiden door het gevoel en de gedachte dat je alles kunt bereiken, zolang je er zelf in gelooft. Als we dat nou allemaal eens deden!

Bron: Dingen Voor Vrouwen | Beeld: Legally Blonde

Laatste nieuws