Aha! Mannen met dit sterrenbeeld zijn ideale schoonzoon

Het staat in de sterren geschreven!

Het is in de eerste plaats natuurlijk belangrijk dat jij en je (potentiële) lover goed klikken, maar de band met je ouders is ook van belang. Het is immers fijn als je vriend goed overweg kan met je familie. Bij mannen kan het sterrenbeeld daarin een rol spelen. Heren met de volgende sterrenbeelden blijken de ideale schoonzoon te zijn, en pakken zowel jou als je familie helemaal in!

Veel charisma

Heeft je vriend het sterrenbeeld Leeuw? Dan is de kans groot dat hij het goed kan vinden met je familie. Leeuwen zijn hoffelijk, beleefd en echte charmeurs. Ze hebben veel charisma en weten precies wat ze moeten zeggen en doen om nieuwe mensen om hun vinger te winden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de eventuele klik, want die is er zeker!

Familiemannen

Het blijft overigens niet alleen bij familieleden. Mannen met het sterrenbeeld Leeuw zullen namelijk ook heel lief zijn voor jou en je heel gelukkig maken. Het zijn niet alleen trotse, maar ook loyale partners. Bovendien zijn het echte familiemannen. Dat zorgt er niet alleen voor dat ze het dus goed kunnen vinden met jouw familie, maar ook dat ze hele goede vaders zijn. Mocht je een kinderwens hebben, dan weet je zeker dat je met een Leeuw goed zit.

Discussies

Zoals bij iedereen zijn er bij mannelijke Leeuwen ook nadelen te bespeuren. Ze vinden het niet fijn om ruzie te maken, maar kunnen wel voor flinke discussies zorgen. Ze willen namelijk graag hun gelijk krijgen en houden er niet van als anderen hun mening in twijfel trekken. Ook praten ze veel en vaak, dus daar moet je op voorbereid zijn. Kun je echter prima met die twee punten leven? Dan zijn Leeuwenmannen the way to go!

Bron: Dingen voor Vrouwen, Libelle | Beeld: Emily in Paris 

Laatste nieuws