Aii: deze sterrenbeelden kunnen niet goed met elkaar overweg

Wellicht is dit de reden dat je het niet goed kan vinden met die ene persoon...

Het is logisch dat je het niet met iedereen zo goed kan vinden. Hoe graag je het ook zou willen, je kan nou eenmaal niet met iedereen bevriend zijn, en dat is oké! Iedereen is anders en dat is maar goed ook. Toch zijn er ook een aantal uitzonderingen, en kun je simpelweg gewoon niet met iemand door één deur. Wellicht kan dat te maken hebben met je sterrenbeeld. Oh no!

Kreeft en Ram

Een Kreeft en een Ram zijn de definitie van het fenomeen ’tegenpolen’. De kreeft is heel erg gevoelig, terwijl de Ram daarentegen juist heel erg direct is. Voor een Kreeft kan het daarom soms overkomen alsof een Ram erg bot is en vaak onverschillig uit de hoek komt. Als je het andersom bekijkt, ergert een Ram zich juist aan het sensitieve karakter van een Kreeft. Dit komt mede doordat een Ram een aversie heeft tegen mensen die juist niet het achterste van hun tong laten zien.

Tweeling en Schorpioen

Het motto van een schorpioen bestaat voornamelijk uit ‘afspraak is afspraak, beloofd is beloofd’. Een Tweeling kan daarentegen ontzettend wispelturig zijn en vandaag weer ineens iets heel anders willen dan gisteren. Dit leidt vaak tot een grote frustratie bij een Schorpioen, die er duidelijk niet van houdt als iemand continu van gedachten verandert. Deze twee zijn dus zeker geen goede match!

Steenbok en Boogschutter

Als je een Steenbok naast een Boogschutter zet, wordt het geheid een avond vol sensatie. Een Steenbok werkt hard, is ijverig en streeft naar een juiste structuur, terwijl een Boogschutter het vaak te druk heeft en erg vrij en opstandig is. Twee tegenpolen dus. Een Boogschutter heeft daarnaast een hekel aan de structuur die een Steenbok te allen tijde hanteert. Samenwerken tussen deze twee is dus een dikke no go!

Stier en Waterman

Op liefdesgebied zullen de sterrenbeelden Stier en Waterman nooit met elkaar matchen. Een Stier is namelijk een hopeloze romanticus, terwijl een Waterman er juist een hekel aan heeft. Gen rozenblaadjes en liefdevolle verrassingen voor een Waterman dus! Een Waterman houdt er totaal niet van om zijn/haar partner telkens gerust te moeten stellen en bevestiging te moeten geven.

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: Gossip Girl

Laatste nieuws