Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fabiola Volkers doet hilarische onthulling over Echte Meisjes in de Jungle

De realityster had niet helemaal begrepen hoe het programma werkt...

Nog héél even geduld en dan kunnen we weer genieten van Echte Meisjes in de Jungle. In de tussentijd laten steeds meer deelnemers alvast weten wat ze van hun deelname vonden. Zo onthult realityster Fabiola Volkers dat ze sommige elementen van het programma niet helemaal goed had begrepen...

Zwaar onderschat

Samen met Michella Kox, die we natuurlijk allemaal kennen van de vorige editie van Echte Meisjes in de Jungle, vertelt Fabiola aan RTL Boulevard hoe ze haar deelname heeft ervaren. “Echte Meisjes in de Jungle voelt toch een beetje als iets van mij” stelt Michella. En waar Michella zich als een vis in het water voelt in de jungle, vertelt Fabiola dat ze het programma zwaar heeft onderschat.

Jungle

Fabiola vertelt dat ze Michella en de andere meiden allemaal aardig vond, maar de jungle viel haar behoorlijk tegen. Dat de ladies ook écht moeten overnachten in de jungle, had de realityster namelijk niet helemaal begrepen. Zij dacht namelijk dat ze s 'nachts gewoon zouden overnachten in een hotel. Hilarisch!

Drama en ruzie

Sinds bekend werd dat Gaby, Louisa, Diva, Janice, Michella, Lena, Jill, Kelly, Esmée, Fabiola, Annebel en Channah het avontuur van hun leven aangaan in Echte Meisje in de Jungle, kunnen wij niet wachten om de afleveringen te bingen. In het programma – dat meer dan 10 jaar geleden voor het laatst te zien was – gaan verschillende bekende Nederlandse realitysterren de strijd met elkaar aan in de jungle. Dit jaar doen de dames dat onder leiding van de nieuwe presentator Valerio Zeno. In de trailer, die Videoland gisteren deelde, was te zien dat we heel veel drama en ruzie kunnen verwachten. We can't wait! 

The wait is almost over want vanaf 9 januari is de eerste aflevering te zien op Videoland!

Bron: FEM FEM | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs