Finally! Antoon maakt relatie Instagram official

De zanger deelt een heel lief kiekje met zijn nieuwe vriendin.

Al maanden klinken er rumours dat Antoon van de markt is. Onlangs hield de knappe zanger zijn lippen bij SLAM! nog stijf op elkaar toen hem naar zijn relatiestatus werd gevraagd, maar nu deelt hij het vrolijke nieuws trots met al zijn volgers. Cute!

Instagram official

Sorry ladies, Antoon is officieel een bezet man. Op zijn Instagram Stories deelt de zanger vandaag een te lief kiekje waarop hij zijn nieuwe vriendin een zoen geeft. Hij schrijft er verder niets bij, maar dat hoeft ook niet: deze kiss spreekt boekdelen!

Antoon

Carmen Lauren Visser

Lang hoefden we niet te speuren naar de nieuwe liefde van Antoon. Er klonken namelijk al een tijdje geluiden dat het zou gaan om de knappe Carmen Lauren Visser. Het viel fans een paar maanden geleden al op dat de twee héél toevallig op hetzelfde moment een strandwandeling aan het maken waren bij Scheveningen. Enne, nu blijkt dat dit helemaal niet zo toevallig was. De twee knapperds hebben namelijk een relatie.

Benieuwd hoe Carmen eruitziet? Kijk mee!

Op haar Instagram is te lezen dat Carmen momenteel bezig is met haar master aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Daarnaast reist de beauty de hele wereld over voor haar modellencarrière. Zo zien we modellenkiekjes in Parijs, Zwitserland, Spanje en Albanië voorbijkomen. Wij snappen wel dat Antoon als een blok voor haar is gevallen!

Bron: Instagram @antoonpb, @carmenlaurenvisser | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws