Oeh! Antoon komt binnenkort met eigen kledinglijn

Hier worden we blij van!

Lees ook

Hyperventilatie… ik hyperventileer“, klinkt het in Antoons allereerste hit genaamd Hyperventilatie. De 20-jarige zanger timmert behoorlijk aan de weg in ons land en brengt de een na andere hit uit. Enne, na liedjes komt Antoon binnenkort zelfs met een eigen kledinglijn!

Grote show

Antoon, die eigenlijk Valentijn Verkerk heet, is niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Zijn nummers Hotelschool en Hallo kregen onlangs zelfs een vierde en vijfde gouden plaat en dat is pas het begin van zijn succes. Zijn eerste tour zit er net op, maar een volgend groot optreden is alweer gepland. Op 17 december staat hij namelijk voor het eerst in het Ziggo Dome, waar hij zijn nieuwe album (dat binnenkort uitkomt!) zal gaan zingen. Exciting!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Antoon (@antoonpb)

Eigen kledinglijn

Maar zijn aankomende concert in het Ziggo Dome is niet het enige leuke nieuws dat de zanger te melden heeft. Hij is namelijk bezig met een eigen kledinglijn, zo doet hij uit de doeken. De kledinglijn zal Mason Bebé gaan heten, vertelt hij aan RTL Boulevard. “Daar ben ik heel enthousiast over”, aldus de artiest. Meer wil Antoon helaas nog niet loslaten over zijn gloednieuwe kledinglijn, maar als we naar zijn eigen outfits kijken, zitten er vast hele stijlvolle items tussen. Wij zijn mega benieuwd!

PS. de kaartverkoop voor het concert van Antoon in het Ziggo Dome op 17 december start op 3 mei!

Bron: Fem Fem | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook