Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Imen over nieuwe vriend: 'De liefde van m'n leven'

De Love Island-ster is helemaal gelukkig in de liefde!

Een tijdje geleden deelde Imen, oud-deelneemster van Love Island, een video op haar socials dat de beauty een nieuwe vriend heeft. Na twee pogingen om de liefde te vinden in het populaire liefdesprogramma, was het toch iemand anders die het hart van Imen buiten de spotlights wist te veroveren. En dat de realityster op een grote liefdeswolk zit, dat is wel duidelijk na haar meest recente TikTok-video.

Love Island-avontuur

In 2020 deed Imen voor het eerst mee aan Love Island. Ze vormde vanaf het begin een koppel met Remco en verloor haar hart aan hem. Hij bleek echter gevoelens te hebben voor een ander. Imen ging met een gebroken hart naar huis, maar hield wel hechte vriendschappen over aan haar deelname. “Het was een heel mooi avontuur, iets om nooit meer te vergeten”, zei ze destijds.

Eerder dit jaar was Imen back at it again en deed ze haar herintrede in Casa Amor. "Ik vond het best een grote stap om het weer te doen. Om de stoute schoenen aan te trekke en om ervoor te gaan", zei ze. Ze deed mee voor Merijn, maar die maakte bij de vuurkorf duidelijk dat hij alleen vrienden wilde zijn. Wederom een flinke klap. Uiteindelijk had Imen het echter heel gezellig met Nathan.

Liefde van haar leven

Helaas was ook Nathan niet the one voor de beauty, maar is Imen wel heel erg gelukkig met iemand anders! Al eerder deelde de realityster een video waarin ze haar volgers kennis liet maken met haar vriend. En ook nu laat ze haar volgers weten dat ze heel erg gelukkig is met hem. Ze noemt hem zelfs de liefde van haar leven! Awh!

@imendirie Ly💗#voorjou #loveisland #sundayvibes ♬ i guesssss not - luna

Heel veel volgers reageren enthousiast op de TikTok-video van de beauty. "Ah zo cute, ik ben blij voor je🥰", reageert iemand. "Is je echt gegund❤️", schrijft iemand anders. Anderen reageren met: "Eindelijkkkkk!!❤️❤️", "Verdiend❤️", en "Het is je gegund, soms vind je elkaar juist op momenten dat je er niet 'actief' naar zoekt❤️."

Bron: TikTok (@imendirie) | Beeld: TikTok (@imendirie), Love Island