Love Islands Imen schept duidelijkheid over relatiestatus: ‘Nathan en ik zijn gewoon aan het daten’

De beauty benadrukt dat zij en Nathan nog geen relatie hebben.

Nadat Love Islands Imen een lieve video op TikTok plaatste van haar en Nathan, speculeerde reality tv-kijkend Nederland er gretig op los. Zouden de twee een relatie hebben? In gesprek met Grazia geeft Imen opheldering.

Nog geen relatie

Vorige week deelde Imen een video op social media waarin te zien is dat zij en Nathan elkaar een kus geven. “Once you go black…”, teasde ze erbij. Hoewel ze zelf geen enkel woord rapte over een relatie, is dat wel wat fans en verscheidene websites ervan maakten. Maar een relatie? Daar is nog geen sprake van, zo vertelt Imen wanneer we met haar bellen.

“Het gaat goed met ons”, vertelt de beauty. Al zijn de twee nog lang niet zover dat ze het official willen maken. “Nathan en ik moeten zelf ook nog kijken waar het naartoe gaat. Op social media zag ik mensen al concluderen dat we een relatie hebben, maar dat is helemaal niet waar. Ik weet dat veel mensen dat misschien dachten, maar zo snel gaat dat niet. We zijn echt aan het daten en we zien wel waar het naartoe gaat.”

Een superleuke jongen

Dat de twee het nog rustig aan doen, betekent overigens niet dat Imen twijfelt of ze Nathan als persoon wel ziet zitten. “Ik vind hem hartstikke leuk!”, deelt ze. “Ik wil Nathan sowieso in mijn leven hebben, hoe dan ook! Of het nu vriendschap of liefde is, hij is gewoon een toppertje en hij weet dat ik dat vind. Andersom denkt hij er precies hetzelfde over.”

“Ik vind het zo lastig om te zeggen of het iets kan worden. Onze eerste date terug in Nederland was heel leuk en donderdag heb ik hem meegenomen naar een feest van een vriendin. Maar ik dacht toen wel: oeh, dit gaat misschien wel snel.” Imen vervolgt dat zij en Nathan elkaar de afgelopen tijd best vaak hebben gezien, maar dat ze het wel rustig aan wil doen. “Als je aan het daten bent, moet je er ook af en toe wat tijd tussenlaten.”

En hoewel Imen tijdens Love Island al stelde dat Nathan normaal haar type niet is, spreekt zijn persoonlijkheid haar enorm aan. “Ik kan ontzettend met hem lachen en zijn persoonlijkheid trekt me aan. Hij is zo lief! We hebben veel dingen waarin we overeenkomen, waarover we hetzelfde denken, maar er zijn ook verschillen. Het leeftijdsverschil, bijvoorbeeld. Ik woon op mezelf en heb mijn eigen plekje, en hij woont nog thuis. Dat is verder helemaal niet erg – ik vind het belangrijk om iedereen altijd compleet in z’n waarde te laten –, maar het is wel een van de redenen waarom ik het rustig aan wil doen. We zijn nu aan het kijken of we bij elkaar passen en dan gaan we wel zien waar het naartoe gaat.”

Beeld: RTL, Videoland

Laatste nieuws