Hilarisch! Love Islands Merijn doet eigen intro na

Merijn is het nog niet verleerd!

Love Island is alweer een tijdje afgelopen maar het hele avontuur staat bij de deelnemers nog altijd vers in het geheugen. Zo ook bij Merijn, die nog precies weet hoe zijn ‘sexy’ intro er aan toe ging.

Intro

Wie Love Island heeft gezien zal zich het bekende deuntje vast nog wel herinneren. Hierop zien we de deelnemers in zwembroek of bikini sexy bewegen. Het is als het ware een voorstelrondje à la Love Island. Sexy uit het zwembad lopen, wrijven over je ontblote bovenlichaam en met je handen door je haar gaan: het is niks nieuws voor de LI-kandidaten.

Merijn doet dit allemaal nog eens losjes over, maar dit keer voor zijn eigen camera mét kleding aan in plaats van in zwembroek voor de camera’s van de productie. “Love island made me do this 😂”, schrijft hij bij de video op TikTok.

@merijnvdh Love island made me do this 😂 #loveislandnl #tv #show #reality #lachen #fyp #grapje #dutch #voorjou ♬ original sound – chrisbrownofficial

Reacties

We zien hoe Merijn zijn pasjes uit de intro nog even feilloos nadoet. Enne, zijn volgers vinden de video eeeenig, want in de comments barst het van de liefdesverklaringen. “Maar dus Merijn, je bent nog single?”, vraagt een volger zich af. En: “Hij is echt mijn crush”, schrijft een andere volger. Love Islands Mehti reageert: “Hahaha ga stuk.” Wij ook!

Liefde

Merijn eindigde zijn Love Island-avontuur met Raphaëlla, maar dat bleek uiteindelijk niets meer dan vriendschap te zijn. Bij terugkomst werd er nog even gespeculeerd dat hij aan het daten met oud-deelnemer Fabienne zou zijn, maar ook dit werd later ontkracht.

Dat Merijn de liefde niet vond tijdens zijn avontuur op Gran Canaria betekent overigens niet dat hij de zoektocht heeft gestaakt, al zou hij het zelf niet zo noemen. “Het is voor mij geen zoektocht. Ik probeer de liefde niet te zoeken, ik probeer het alleen te vinden. Als het juiste moment daar is, kom ik vanzelf iemand tegen”, zo vertelde hij in gesprek met Grazia. Aha!

Bron & Beeld: TikTok, Love Island

Laatste nieuws