Te leuk: Love Islands Imen heeft een nieuwe liefde

Love is in the air!

Make-up artist Imen deed twee keer mee aan Love Island. Beide keren leverde dat geen relatie op, maar inmiddels is ze gelukkig met haar nieuwe vriend. Love is in the air!

Mooi avontuur

In 2020 deed Imen voor het eerst mee aan Love Island. Ze vormde vanaf het begin een koppel met Remco en verloor haar hart aan hem. Hij bleek echter gevoelens te hebben voor een ander. Imen ging met een gebroken hart naar huis, maar hield wel hechte vriendschappen over aan haar deelname. “Het was een heel mooi avontuur, iets om nooit meer te vergeten”, zei ze destijds.

Grote stap

Eerder dit jaar was Imen back at it again en deed ze haar herintrede in Casa Amor. “Ik vond het best een grote stap om het weer te doen. Om de stoute schoenen aan te trekken en om ervoor te gaan”, zei ze. Ze deed mee voor Merijn, maar die maakte bij de vuurkorf duidelijk dat hij alleen vrienden wilde zijn. Wederom een flinke klap. Uiteindelijk had Imen het echter heel gezellig met Nathan.

Nieuwe vriend

Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en weten we dat Nathan niet here to stay was. Wel is Imen helemaal gelukkig in de liefde met haar nieuwe vriend. Ze heeft een video op TikTok geplaatst waarin we hem voor het eerst kunnen zien. Cute! 

@imendirie Hij snapte er niks van #tellmethatyouloveme #voorjou#fypage#sorrynotsorry #firsttiktok ♬ this sound makes me feel so sickly single x – 🐐

Lieve reacties

De video levert veel blij reacties op. “M’n leven is compleet nu jij eindelijk een maatje hebt echt”, schrijft iemand. “Omg yesssss!!!! Is je zo gegund ❤️”, schrijft een ander. “Je ziet echt dat hij gek op je is😍 eindelijk iemand die jou verdient!”, staat er ook. We wensen de twee tortelduifjes veel geluk samen!

Bron: TikTok Imen | Beeld: Love Island, TikTok Imen

Laatste nieuws